Tegyük fel akarsz venni egy autót. Melyiket vennéd meg amibe 120. 000 vagy 300. 000 km van?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 21:19
1/40 anonim válasza:
Azonos autók mellett amelyik kevesebbet futott.
2/40 A kérdező kommentje:
Erről van itt szó csak bizonyos emberek nem értik meg azért is írtam ki ezt a kérdést.
2013. márc. 19. 21:21
3/40 anonim válasza:
első, szóval azonos autó esetén, ha a 120 000 km-es totál káros, a másik meg nem, akkor is azt vennéd?
természetesen azt venném meg, amelyik jobb állapotban van
4/40 A kérdező kommentje:
De itt nem az volt a kérdés hogy törött meg stb az egyértelmű.
2 autó ránézésre oké minden egyikbe 300 másikba 120 melyiket veszed?
2013. márc. 19. 21:32
5/40 anonim válasza:
Amelyik jobb állapotú! Sötétke!
6/40 anonim válasza:
Azonos autó alatt azt értem hogy a km állást leszámítva ugyanolyan állapotban van, szóval egyik sem törött vagy hasonlók.
Lehet hogy később belenyomok 3-400 ezer km-et, de legalább tudni fogom hogy hogy került bele, és addig is kevesebb a szervizköltség normális esetben (normál eset alatt azt értem hogy többet futott autónál már gyakoribbak a hibák).
7/40 A kérdező kommentje:
Ennyi:) egy normális gondolkodású ember.
2013. márc. 19. 21:56
8/40 anonim válasza:
Azonos korú,azonos típusú azonos évjáratú kocsiban nagyjából egyeznek a km ek is,mert hasonló felhasználói réteg használja. Nos az a véleményem,hogy a 120ezres vissza van tekerve,hacsak nem egy különleges tulajdonosról van szó.Így hát bevizsgáltatnám,és a jobb állapotút venném meg!
9/40 A kérdező kommentje:
De mind a 2 vez.sz.könyves és márkaszervízben volt szervizelve. Na akkor melyiket?
2013. márc. 19. 23:12
10/40 anonim válasza:
én átnézném mindkettőt és azt amelyik jobb állapotban van személy szerint megtet km alapján nem itélek csalóka lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!