Te melyik SUV-ot vennéd meg ezek közül?
Mercedes ML500
BMW X5 4.8i
Audi Q7 4.2 FSI
Porsche Cayenne Turbo
Mind 2005 utáni évjáratban.
Olyan válasz nem érdekel, hogy "én nem vennék SUV-ot". Én igen. Problem?
Olyan válasz sem érdekel, hogy "ennyiért már lehet kapni új Dacia Duster-t is". Akkor vedd meg Te.
Olyan válasz sem érdekel, hogy "nagyon sokat fogyaszt meg drága a szervizelése". Majdcsak kibírom gazdálkodni valahogy.
Kizárólag olyan válasz érdekel, hogy neked a 4 kocsi közül melyik tetszik jobban vagy észérvek alapján melyiket tartod a jobbnak.
Audi Q7, ezt a formát tartom ezek közül a legdinamikusabbnak.
BMW X5, ez a második helyre csúszik nálam, bár ez is nagyon tetszik.
Mercedes, nekem nem jön be egész egyszerűen.
Porsche, nagyon lagymatagnak tartom a formáját, ettől még persze lehet kiváló autó.
Ha lenne valamelyikre pénzem, el is tudnám tartani, és még tankolnám is, akkor én is feltenném a kérdést.. Bár, ha neked ez menni fog, akkor oké.
Én első helyre sorolnám a Q7-et és a Cayenne-t, 2. helyen lenne az X5, és csak utána, a 3. helyen a Mercedes. Egyszerűen nem tetszik a Merci, a 60-as korosztályhoz illik. (Mindenkitől elnézést kérek, ez a saját véleményem)
Q7-re szavazok en is, vagy GL mercire! Q7 nekem 3.0tdi volt, szerettem es nagyon jol ment! Nemet palyan kozlekedtem tobbnyire 180-as tempoba, es a fogyasztasa is birhato volt! 4.2 v8 benzines motor erosen hengerfej falo, en nem javaslom! 4.2 diesel mar sokkal jobb!:)
Gl-bol 450-em volt, nagyon szerettem, mert kenyelmes, tekintelyt parancsolo, nagyon jol megy, viszont 20 liter ala nem igen sikerult mennem a tankolassal es havi 10e km-nel bizony szamitott! Tehat ezutan lett 730d ami tokeletes es csak 10 korul fogyaszt!
X5-m nem volt, de hoztam be parat nemetbol, es az ido alatt bevallt, csak kicsi a csomagtartoja, es raadasul magasan is van a padlolemez, igy pakolni nehezebb bele! menni nagyon jol megy a 3.5xd es a fogyasztasa is kimagaslo!
Cayenne-t meg nem vezettem, nem is vagyom ra, ha olyan mint a Panamera...
Remelem tudtam segiteni!
Audi Q7(fehér)
Minőség, presztizs és még nem is skatulyáznak be alvilági embernek.
Utolsó!
Köztünk csak annyi a különbség, hogy én is röhöghetnék az A6-os Audikon az S420-as Mercimből és feltehetném nekik a kérdést, hogy "csak ennyi?".
De mégsem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!