Te melyik SUV-ot vennéd meg ezek közül?
Mercedes ML500
BMW X5 4.8i
Audi Q7 4.2 FSI
Porsche Cayenne Turbo
Mind 2005 utáni évjáratban.
Olyan válasz nem érdekel, hogy "én nem vennék SUV-ot". Én igen. Problem?
Olyan válasz sem érdekel, hogy "ennyiért már lehet kapni új Dacia Duster-t is". Akkor vedd meg Te.
Olyan válasz sem érdekel, hogy "nagyon sokat fogyaszt meg drága a szervizelése". Majdcsak kibírom gazdálkodni valahogy.
Kizárólag olyan válasz érdekel, hogy neked a 4 kocsi közül melyik tetszik jobban vagy észérvek alapján melyiket tartod a jobbnak.
Lehet, hogy te röhögnél az emberkén, akinek "csak" egy A6-ra futja, de valószínű, hogy tovább fönn fogja tudni tartani, mint te a 15-20 milliós retket, amit akár összetörsz és fizeted az autó eredeti árának a felét!
A magadfajtáknak való a nídforszpíd, meg a GéTéÁ és ezt egyáltalán nem sértésből írom! Elvégre ott is röhöghetsz egy ötezres kocsiban... ;)
Értő olvasás egyes. Ülj le!
Egyébként mi az a "nídforszpíd, meg a GéTéÁ"?
Amennyiben tervezed, hogy a jövőben hozzám szólsz tedd úgy, hogy egy normális ember is megértse azt. Már persze ha menni fog...
# 12
Ha komolyan kérdezed akkor: Az első a Need For Speed, egy autós, számítógépes játék, mondhatni leghíresebb sorozat, drága autókkal, tuningal, és egyébb nyalánkságokkal.
A második a GTA, Grand Theft Auto, ez egy gengszer játék, ellenben komoly hangsúlyt fektettek a kocsikra, szintén vannak benne drága kocsik, amiket néhány részben lehet tuningolni.
Persze, hogy komolyan kérdeztem. Nem értettem mit makogott ez az észlény.
Így mostmár viszont minden világos:)
Aki a "csóró" A6-ban ül az azért röhög rajtad, mert te azt hiszed, hogy csak ennyire futja neki. Neki a zsebében marad egy halom pénz, de lesz@rja, mert nem menőzni kell az autó.
Egy suv előnyei: terepen nem jó, mert nem terepre van kitalálva, aszfaltra sem jó, mert nem egészen arra van. SUV forevör!
"feltehetném nekik a kérdést, hogy "csak ennyi?". "
100%-ig biztos vagy abban, hogy mindenki olyan autóval jár, amit még épp ki tud fizetni? Nem hallottál még olyanról, hogy "több pénzem van, de ennél jobb autó nem kell" ?
ennyi hulyeseget is regen olvastam... Elso hozzaszolok kozt voltam Q7,GL merci.
A6-os Audimat ugyannyi volt fenntartani mint a Q7-et mivel ugyanaz a motor volt benne. Nagyon sokan el vannak tevedve, hogy minel nagyobb az auto merete annal dragabb megvenni es fenntartani... Egy A6 is 21 millio ertelmesen felszerelve, meg egy Q7 is... Szervizkoltseg is ugyanannyi...
Pl a 730-as bmw-re kevesebb a kotelezo szerviz, mint egy 335i-re.. legalabbis en 92k-t fizettem kotelezore, haver a 335i-re 107-et!? whats the point?
Ha a kerdezo SUV-ot akar, vegyen azt es kesz mit erdekel teged az irigysegen kivul? Az meg hogy tovabb fenn tudja tartani... nem tudom ki hogy van vele, de nem 10evre veszek autot, es altalaban valami jo vetelt csinalok majd par honap mulva haszonnal tul adok rajta! eddig 1 auto ert meg 2 evet nalam es meg azzal is kerestem igaz elenyeszo osszeget:)
Utolsó! Az egy dolog, hogy te egy retardált idióta vagy, nem feltétlen nézi mindenki a legújabb szériákat! Ébredj már fel, ember! Amíg Orbán a "tökös gyerek", addig itt nincs mindenkinek olyan élete, mint neked! Neked például honnan van ennyi pénzed? (Költői kérdés...)
Illetve: Egy autó fenntartása nem azt jelenti, hogy "tankolod, oszt' megyő"! Tudod más a kasztni, szóval ha összetöröd, kisebb eséllyel kapsz hozzá cuccot, vagy sokkal drágábban! Elvégre minden sarkon áll egy Q7-es, nemde? ;)
Jah hát mikor megvesz az ember egy autót, rögtön azon gondolkodik, hogy mi lesz, ha összetöri. Na meg a másik dolog, hogy semmivel sem drágáb megcsináltatni egy Q7-et, mint egy A6-ot (az A6-ot sem olcsó, nem mondom de itt nem erről van szó).
Na meg az is durva, hogy oda jutottunk, hogy az A6 meg a 7-es BMW a csórók autója. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!