Szerintetek is más a megítélése egy Suzukisnak, mint pl. egy Renault-osnak az utakon?
Valóban... Bár a Rönókat jobban szidják, hogy elektronika, a Suzukik (régiek ugye) egyszerűek is, jók is.
Ennek ellenére mégis több tiszteletet kap egy Renault. Magyarország, én így szeretlek! Bocsi, mégsem..
én is másképp ítélem meg
a thaliat általában nem a 2000ért tankoló kretének veszik, akik rommá tuningolják, előzgetnek mind a 62 lóerővel, de kanyarban meg összeszarják magukat.. a hanghajtást meg se említem.. nem úgy mint az ignist, az elég közkedvelt ilyen téren
ha egy thalia szerencsétlenkedik előttem, akkor úgy vagyok vele, hogy biztos egy öreg papa, elnézem neki
de amikor a suzuki jön be elém index nélkül gyökkettővel, akkor inkább letolom
Azért az időjárási körülményeket se hagyjuk ki! Most tél van, ilyenkor mindenki óvatosabban vezet. Ne 1 hét után vonj le messzemenő következtetéseket.
Én eléggé változékony stílusban vezetek. Ha totyogok, akkor egy trabantos is szidva előz meg. Ha pedig sietek, akkor a másik autós toleránsan viselkedik. Egyszer sem gyorsítottak még fel előttem, hogy "Jajj egy suzuki, csak meg ne előzzön". Szóval felénk toleránsabbak az emberek, még akkor is, ha a suzi épp nem a kedvenc autómárkájuk, de ez a forgalomban való viselkedésükben nem nyilvánul meg.
Általában nem nézik le a Suzukit, inkább néhányan saját autójukkal lehetnek így.
Lehet, hogy azért nem akarnak megelőzni, mert kicsit magabiztosabban, gyorsabban mész a Renault-al?
Az Ignis szerintem nem egy lenézett autó, és nem is olyan kicsi. Egy Grand Vitara meg már-már státuszszimbólum, pedig az is Suzuki.
Én is Suzukit vezettem eleinte. Swiftet. Folyamatosan letoltak, bejöttek elém, élvezték ha a seggemben lehettek és a többi... Pedig lendületesen vezettem.
De amióta H Astrával járok minden más. Mindenki fosik kijönni elém*, nincsenek a valagamban és nincs halálfélelmem sem.
*Igaz, terepjárós p*csák van hogy most sem adják meg a jobbkezet... de ez már nem az autón múlik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!