Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » REnault Cliom van 1.5 dci...

REnault Cliom van 1.5 dci reggelente kekes füst és egyenletlen alapjárattal idegesít! MI lehet az oka ennek?

Figyelt kérdés

#EGR #Porlasztó-csúcs
2013. márc. 14. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyi km van benne? A dieseleknél 100-150ezer km fölött előfordul az ilyen,de amig csak hidegen csinálja nincs nagy gond. Ilyenkor már az adagolo,és a porlasztók sincsenek annyira toppon,és attó lehet hogy dadog kicsit hidegen.
2013. márc. 14. 14:18
 2/10 A kérdező kommentje:

185 760 km van benne de tul vagyunk mar 2 porlaszto csucs cseren

Es a magasnyomasuval is csinaltak valamit. Ha mar meleg nem csinalja. Mi lehet a gond?

2013. márc. 14. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele,ha nem eszi az olajat nagyon akkor ez természetes jelenség.Porlasztócserénél,nem árt az adagolot is ujitani,mert a régi kopott adagolo,még nehezebben tudja átsajtolni az üzemanyagot az uj porlasztókon. Ezt a nagynyomású rendszert nem vágom annyira.
2013. márc. 14. 15:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Smacilacinak igaza van, nézzétek meg az izzítógyertyákat is,nekem kövezkező volt : olyan mintha 3 henger menne hidegen,kb fél percig-percig....melegen mint a doxa óra... hidegen kiveszem a gyertyákat, ráadom az izzítást...és a 3. hengerben lévő gyertya 15 secundum után kb kéz meleg lett..a többi meg sárgán izzot...na ekkor vettem 4db új bosch izzítógyertyát, a maradék 3 jó állapotút meg elraktam vésztartaléknak.Azóta minden klappol.
2013. márc. 14. 15:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Okes akkor megnyugszom! Koszonom! Remelem el is tudom igy adni :D
2013. márc. 14. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
A porlasztók és az izzító gyertyák két különböző dolog a porlasztó apró szemcsét szinte gáz halmaz állapotúvá bomlasztja szét a gázolajat az izzító gyertyák meg előmelegítik vagy belombantják a gázolajat hogy könnyebben induljon a kocsi, de az izzítás nem megy állandóan csak indításkor utána önrobbanásos már mikor megy a motor, főleg a hidegekben fontos hogy jó legyen az izzítás.
2013. márc. 14. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha el akarod adni, akkor szarni rá. Nyáron eladod, akkor nem produkálja ezeket.
2013. márc. 14. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:

:) azért annyira ne legyél nyugodt . Ízzítás nélkűl is ezek a motorok (CR) könnyedén indulnak ...

Lehet levegősödés ,lehet porlasztó és pumpa baja is ..

Én egy diagot csináltatnék a helyedben ...

2013. márc. 14. 18:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezt a adiagont mondjuk renault servisben acsinálnak?
2013. márc. 15. 10:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Ott is de drága ..

Vidd egy olyan szerelőhöz akinek van megfelelő műszerezettsége (akinek még nincs ilyen oda kár bekopogni )

2013. márc. 15. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!