Dieselnél nagy gáznál kékes füst. Hütöfolyadékban kicsi korom, de nincs olaj, mi a problem?
Dieselnél az már elég magas fordulat.Az enyémet szervízkönyv szerint 4800-ig lehet huzamosabb ideig pörgetni károsodás nélkül. De használni biztosan nem használ. Úgy tudom hengerfej problémánál fehéres füst van.
Nézd meg az olajat is, azon is észre lehet venni a hasonló problémát.
Az semmikép nem előny.. a dizel nem ilyen fordulatra lett tervezve. Jót nem teszel neki az biztos.
És igen valószinüleg ujból hengerfejes lett..
azert nem vettem benzinest, mert sokat fogyaszt. az en vezetesi stilusommal legalabbis tuti. a dizelnek meg akarhogy nyomom, nem megy 8 liter fölé:D
mindegy, amig megy, hajtom a szekeret. amugy hidegen sosem nyomom, es 0-100as versenyeket se csinalok, de ha haladni kell, haladni kell.:)
"Úgy tudom hengerfej problémánál fehéres füst van."
nem. kék.
fagyálló égésénél van fehér füst.
"azert nem vettem benzinest, mert sokat fogyaszt. az en vezetesi stilusommal legalabbis tuti. a dizelnek meg akarhogy nyomom, nem megy 8 liter fölé:D "
csak mivel nem jó neki a magas, 4k fordulat, szétmegy, hengerfejes lesz. a kék füst pedig olajat jelent az égéstérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!