Mekkora különbség van a bőr hatású és a bőr kormánykerék bevonat között? Érdemes e költeni a gyári bőrhatásúra, na meg több autónál is olvastam hogy bőr kormány a renault fluence nél meg bőr hatású.
Amit eddig láttam bőrnek nevezett kormányt az mind műbőr volt. Persze 20 milliós autókban már tehetnek valódi bőrt is.
Egyébként a legtöbb műbőr amíg új addig nagyon jó, sokkal kellemesebb fogni mint egy műanyag kormányt. Sajnos az élettartamuk a gyártási évtől és gyártótól függően eléggé eltér. Láttam már 60 ezer kilométert futott autóban is kissé megkopott kormányt, és 200 ezernél is szinte új állapotút.
Az én autómban gyári leírás szerint bőr van. Hacsak nem hazudtak. Mert új korában nem 20 milliós volt, csak 6.
Most 180.000 km és 7 év után kezdett el eléggé kifényesedni, Már gondoltam is rá, hogy nem ártana újrabőröztetni.
A bőr hatású nem tudom pontosan milyen... Illetve a céges autóban lehet olyan van. Mert nem az a kopogós műanyag, látszik, hogy van valami bevonat rajta, de más fogású, mint az enyém. (Ugyan az a márka, mint a sajátom, csak céges "fapados" verzió.)
Azért nem olyan óriási a különbség. Csak amiatt pl nem cserélnék kormánykereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!