Szerintetek megéri egy drága sportkocsira 5-6 évig spórolni?
Nem szokásom interneten kérdezősködni, de kíváncsi lennék a véleményetekre, Ti mit tennétek s javasolnátok.
Tetszenek nagyon az olasz sportkocsik, de sajnos 5-6 évnyi félretétel során valósulna meg csak az álmom, még így is használt lenne a kocsi, cirka 50e km-el kb, ami nulla. Az említett 5-6 év alatt ha minden igaz összejönne a betevő rá.
F430-as ferka a kiszemelt, 458 baromi drága, bár kitudja miképp alakulnak majd addigra az árak.
Sokszor elgondolkodok rajta, megéri 5-6 évet arra szentelni, hogy minden pénzt erre szánjak. Nyaralást s minden drága dolog mellett elszáll a tekintetem.
S8-as Audi is egy álom számomra, nem egy kategória, de ez a két szegmens ami nagyon vonz. Bár ha erre megyek el akkor a fentebb már említett dolgot lehet elbukom.
Ti mit tennétek? Szerintetek megéri ily módon ?
Szerintem nem éri meg ilyen hosszú ideig spórolni egy autóra. Talán ha 1-2 év alatt összejönne a pénz, akkor igen.
Inkább vedd meg az S8-ast, ami azért olcsóbb valamivel, és használhatod télen-nyáron, még ilyen hóban sem hagy ott a quattro miatt :) És full extrás, egy Ferrari pedig nem a kényelemről hires, ennyi pénzért azért már legyen egy kis kényelem is. És az S8-as nem sokkal marad alul teljesitményben sem.
Ha meg nagyon akarod érezni a sebességet, de nem ilyen nagy áron, vegyél egy sportmotort. Szerintem egy jó 600-as nagyobb élményt tud nyújtani, mint egy Ferrari.
Ne sértődj meg, de a helyedben nem vennék úgy szuper-sportkocsit, hogy 5-6 évig kell spórolnom rá. A fenntartási költségei horribilisek. Ha Magyarországon élsz, akkor csak tönkreteszik majd az autót a rossz utak.
Ez is nagyon jó olasz kocsi (MASERATI QUATTROPORTE FC):
vagy ez:
Javaslom, hogy vegyél olcsóbb autót, a többi pénzből pedig élj! Az élet rövid, 5-6 év sok idő!
Maserati-k is baromira tetszenek, érződik bennük az olasz vonal, inkább ilyen kupé c, e osztályhoz lehet hasonlítani őket, bár mégse illenek bele. Amennyibe kerül, már majdnem a 430 áránál van.
S8 mindenféleképp jobban kiaknázható autó, 250-nél nincs menetzaj :D
Nem egy kategória a két kocsi, néztem régebbi f355-ös Ferrarit még. Nagyon szép, áramvonalas autó, megszokott hanggal, de azért egy 96-os autó hiába szuper ízig vérig, azért 15m baromi sok érte, annyiból már vesz az ember egy r8-at...
M5 nekem is tetszik. Ferrariban meg a többi olasz járgányban az a jellegzetes vonás tetszik, amit nem adnak vissza mondjuk az m6-ok, bár nem biztos megéri a különbözetet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!