Szerintetek megéri egy drága sportkocsira 5-6 évig spórolni?
Nem szokásom interneten kérdezősködni, de kíváncsi lennék a véleményetekre, Ti mit tennétek s javasolnátok.
Tetszenek nagyon az olasz sportkocsik, de sajnos 5-6 évnyi félretétel során valósulna meg csak az álmom, még így is használt lenne a kocsi, cirka 50e km-el kb, ami nulla. Az említett 5-6 év alatt ha minden igaz összejönne a betevő rá.
F430-as ferka a kiszemelt, 458 baromi drága, bár kitudja miképp alakulnak majd addigra az árak.
Sokszor elgondolkodok rajta, megéri 5-6 évet arra szentelni, hogy minden pénzt erre szánjak. Nyaralást s minden drága dolog mellett elszáll a tekintetem.
S8-as Audi is egy álom számomra, nem egy kategória, de ez a két szegmens ami nagyon vonz. Bár ha erre megyek el akkor a fentebb már említett dolgot lehet elbukom.
Ti mit tennétek? Szerintetek megéri ily módon ?
Van még valami magyar országon ki sem lehet használni egy sportkocsit ráadásul az itteni utakat sem nagyon szeretné
De ha félre tudod tenni rá a pénzt akkor vegyél nem akarlak lebeszélni róla de magyar országra egy ilyen kocsi is elég lenne én legalábbis ha egyszer tudnák annyi pénzt félre rakni hogy vegyek egy új Mazda 6 ost
Olvasd el mit írtam nem azt hogy a kérdező vegyen mazdát hanem azt hogy én már beérném ezzel a mazdával is ha összejönne rá lóvé:)
Na jó azért a ferrári ára sem jönne rosszúl :)
Ja utólsó jó a beszélőkém mint a viktornak :)
Csak a pénztárcám nem olyan vastag sajnos meg a pofámon a bőr :(
nem nagy képűségből írom, de ennyi pénzért ne vegyél mazdát, 2 év alatt ér kb 2,5 millió forintot, ha megjön a modellváltás nagyon gyorsan esik az ára.
nekem egy e220-es kombim van, 2003-as, nagyon szeretem. gyerekkori álmom a már fentebb tárgyalt sportkocsik, de eszméletlen árak vannak. előbb olvastam egy fórumot, lamboba 150k egy olajcsere. szép autók meg minden, de még ha össze is jönne a pénz rá eszméletlen drága fenntartani.
elektronikai téren nem nagyon írnak egyébként hibákat róluk, fedélzeti komp-al ez vagy az lenne, de ha azt nézem egy bmw-nél azért házilag megcsinálom az olajcserét nem kell kiszerelni a félmotort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!