"Drága autónál mindegy a fogyasztás, mer van pénz tankolni" Ez milyen hülyeség?
Vagy azért van neki,mert egy sz@rházi adócsaló!
Szerinted aki havi százezret keres az szórja a pénzt ,és azért nincs neki 10millás verdája?
Nem hiszem hogy sok olyan pénzes ember van magyarországon,akinek rendben van a szénája,de azért tisztelet a kivételnek!
Mert ha valaki 10 millióért vesz autót 3 millió helyett az neked nem pénzszórás?
Ha nekem lenn 10 millám autóra, akkor szeretném élvezni a teljesítményét is, ergó legyen erős, dinamikus. Egy luxusautó minimum 1.8-2 tonna, te azt dinamikusan nem fogod mozgatni 7 literből.
10 milla manapság egy 320d BMW ára. Elég dinamikusan mozog...
Első: Tipikus magyar mentalitás, hogy rögtön eltérünk a tárgytól, és arra hegyezed ki, hogy a krva anyját, amiért gazdag.
tegnap 17:56 - egyetertek a kommentelovel
Tovabba ugy tapasztalom (szinten valaki irta), hogy draga autonal mar van teljesitmeny (es altalaban suly is) es bizony szomlyasak a kicsikek. Vennek en Teslat, az is megy mint a diszno, talan jobban gyorsul mint a legtobb BMW es nem szomlyas, de a vetelar a csillagokban...
En elfogult vagyok, nekem a vezetes a szenvedelyem. En nagy, szomlyas autot vettem es erre koltok, mert nincs mas szenvedelyem. Ahogy egy dohanyos se nyavalyogjon hogy draga a cigi (le lehet szokni), vagy egy alkesz, hogy sokba kerul a pia, ugy en sem szolok egy szot sem a benzinkuton, mert en ezt valasztottam es tudtam, hogy ez ezzel jar.
Ha masok lennenek a korulmenyeim (pl. lenne egy pici baba amit fel kell nevelni, vagy egy gimis tini akit ruhazni/iskolaztatni stb. akkor "leszoknek" a draga autos szenvedelyrol es vennek egy alacsony fogyasztasu autot es nem sirnek, hogy nem eleg sportos, nem megy ugy... de szerintem a draga autok es a nagy fogyasztas egyutt jar, addig amig az elektormos auto elerhetetlen az atlagembernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!