Volkswagen Polo III 999 ccm jó választás?
Figyelt kérdés
Alacsony fogyasztású autót szeretnék vásárolni, de hallottam olyan véleményeket ha egy autóban túl kicsi motor van akkor nem eszik keveset mert mindig erőlködik. Ezért akár még többet is ehet mint egy nagyobb motorral szerelt autó. Viszont a Polo nem egy nehéz kocsi, ezért nem tudom, hogy ez ebben az esetben igaz-e. Segítsetek légyszi! Előre is köszönöm!2012. aug. 27. 21:38
1/3 A kérdező kommentje:
És ha valakinek van esetleg tapasztalata ilyen autóval kapcsolatban az leírhatná hogy mennyit fogyaszt. (Nem írtam eddig, de természetesen benzines motorról van szó.)
2012. aug. 27. 21:41
2/3 anonim válasza:
Ha városban használod csak, oda tökéletes, bár ott is biztos lesz ahol szarban leszel vele. viszont városon kivülre én ilyennel nem mennék. Főleg autópályára nem. Minimum 1.4-essel szerintem jobban járnál hosszútávon!
3/3 anonim válasza:
Ezzel a motorral ez egy jó kis városi autó lesz, de többet ne várj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!