Kezdő motoros vagyok 50ccm-es motort keresek ami azért nem is drága (kb.120. 000) de jól megy (80-90 km/h) és nincs vele sok gond! Milyen márkát vegyek tudom hogy enyiből nem telik ujra!?
Olyan 50-es motort ne is keress, ami utazósebességként 80-90-et megy, és "nincs vele sok gond".
120e-ért meg végképp ne.
Kezdő motorosként ne ülj olyanra ami 50nél többet megy!
Ha kezdő vagy valószínűleg kevés tapasztalattal.
Ráérsz még olyanra ülni ami ilyen kevés súllyal annyit megy.
Egy 50-es motor sem megy tartósan 80-90et. Meg lehet úgy csinálni, de akkor számíthatsz rá, hogy egy szezon után vagy kuka vagy teljes felújítás az árának többszöröséért.
Pláne, hogy ezeknek a km órájuk annyit csal, hogy hihetetlen. Nekem 3 50 ccm-es kismtorom is van (2 robogó egy váltós), mindegyik legalább 20%-ot csal felfele (pedig van amelyiket újonnan vettem márkakereskedésből). Vagyis mikor 70-et mutat akkor 56-al megy...
A kéziváltós motorom volt eddig a legpontosabb, az 70-nél 64-el ment GPS-el mérve.
Visszakanyarodva az eredeti témához, 90-et nem bír felnőtt alatt egy 50-es mákdaráló, csodák nincsenek.
De jobban is jársz, ha nem akarsz 90-el menni egy smkp-val, 100 kilós motort 90-nél megdobja egy kamion oldalszele vagy egy kátyú és kész a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!