Van nyomós indok, amiért egy öreg autóba nem érdemes pénzt invesztálni?
Figyelt kérdés
Hasonló cipőben járok, ezért érdekelnének a vélemények. Magam szerelgetem, újítgatom, de néha eljátszadozok a gondolattal, hogy érdemes-e. Gyakorlatilag számomra csak a biztonság szólna az új autó mellett, de pénz szűke miatt ez kivitelezhetetlen gondolat. Ne hülye gyerek tuningra gondoljatok! Célom a közel gyári állapot visszaállítása, valami olyasmi állapot, amivel mondjuk egy műszaki vizsgán simán átmegy egy 20 éves autó.2013. febr. 20. 09:30
21/23 anonim válasza:
utolsóval egyetértek,tapasztalatbol tudom
22/23 gungasam válasza:
Ha az autódat még sokkal fiatalabban vetted és rádöregedett akkor Te tudod, hogy mi az ami jó benne.Mi mindent cseréltél már ki, újítottál fel.Mi az amiért el nem adnád mert egy idegen nem tudná értékelni(elismerni az értékét) a benne fekvő munkát.Nekem is van egy 20 éves kocsim és nem adom el ha nem is használom csak ritkán (ott a fiatalabb) mert csak 200 ezret adnának érte, holott csak a BP-gázra átszerelés annyit ér..Ezt mindenki maga értékeli..Sok e a javítgatás vagy már úgy ki van javítva, hogy megint simán gurul egy darabig.
23/23 gungasam válasza:
A javítgatott autó, ha elég régi sokkal könnyebben (olcsóbban) javítható mint a fiatalabb generációjú kocsik!Nincsen benne "fedélzeti"computer,sok egyéb drágaság....Van motor,kerekek,fék,kormány,lámpa..szóval amihez hozzá tud még nyúlni a barkácsoló polgár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!