Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ciki a Simson...

Szerintetek ciki a Simson Schwalbe?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok.
2009. szept. 3. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
jaja ebből legalább kevés van, ergó még nagyobb szívás eltartani mint egy robit. de hagyjuk a témát, ahogy érzed ha kell veszel, ha nem akkor meg nem veszel.
2009. szept. 4. 09:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalok körében lehet, hogy egy lepukkantabb darab ciki. De egy szépen felújított, esetleg egyedi festésű viszont menő. Ahhoz képest, hogy veterán, még szép számmal vannak az utakon, néhány évig még alkatrészt is kapsz hozzá. Szerintem szép formájú, jó motor, én is vennék egyet, ha tudnám hol tárolni.
2009. szept. 4. 10:03
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Ha fel van újítva és full tuning akkor még menő is lehetsz:D

Ha 70/4F hengered van, babetta gyújtásod, tervezett rezó, AMAL karbi, akkor megy annyit mint egy robogó és majd csak néznek a kis suhancok amikor elmész mellettük 90-el:D

2009. szept. 4. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

33 éves vagyok , van itthon egy , meg még egy 51-es is inkább az 51-es használom , mert fürgébb , de ha nemlenne más akkor maradna a schwalbe .

Hosszú utakra viszont ott a kawasakim :)

2009. szept. 5. 08:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem egyáltalán nem,mert én majd ha 14 leszek lerakom az M-es vizsgát és én pl. Simson S51-et akarok.Majd szépen felújítom.Hidd el jó érzés használni,ha tudod,hogy te újítottad fel és a te érdemed!

Velem is nem rég volt,hogy kérdezte barátom,hogy ha lerakom a vizsgát akkor milyen motorom lesz és mondtam,hogy Simson.Na egyből jött azzal,hogy majd ő meg Apriliával... tehát érted engem nem érdekelnek mit mondanak,ha én Simsont akarok.

2009. nov. 8. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem nem ha normálisan néz ki, nem kopott stb.

nekem is van (16/f) nem a legjobb állapotban, de motorikusan viszonylag jó, nyáron, ha lesz sok szabadidő darabokraszed, csiszol, fest, és varratok az ülésre bőrből vászont...

jah, én annyiből tartom jobbnak a sima s50/s51 eseknél, hogy úgy le van védve az egész motor hogy bajod nem lehet rajta,ELPUSZTITHATATLAN!!!

2010. máj. 9. 14:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha nem eszi a rozsda és szépen le van fújva, vagy esetleg egyedi fényezést csinálsz rá akkor még jó is.

51-eset vegyél és tuningold fel. Vegyél rá 70es 4 felömlős hengert, erősített főtengelyt, AMAL karbit, Rezós kipufogót, Babetta gyújtást(át kell alakítani), és ha ez megvan akkor már alázhatod a robogósokat is, megfognak lepődni. :)

Mindez kb 100ezerből kijön és lesz vagy 8-10LE alattad.

2010. máj. 9. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!