Szerintetek ciki a Simson Schwalbe?
Ha fel van újítva és full tuning akkor még menő is lehetsz:D
Ha 70/4F hengered van, babetta gyújtásod, tervezett rezó, AMAL karbi, akkor megy annyit mint egy robogó és majd csak néznek a kis suhancok amikor elmész mellettük 90-el:D
33 éves vagyok , van itthon egy , meg még egy 51-es is inkább az 51-es használom , mert fürgébb , de ha nemlenne más akkor maradna a schwalbe .
Hosszú utakra viszont ott a kawasakim :)
Hát szerintem egyáltalán nem,mert én majd ha 14 leszek lerakom az M-es vizsgát és én pl. Simson S51-et akarok.Majd szépen felújítom.Hidd el jó érzés használni,ha tudod,hogy te újítottad fel és a te érdemed!
Velem is nem rég volt,hogy kérdezte barátom,hogy ha lerakom a vizsgát akkor milyen motorom lesz és mondtam,hogy Simson.Na egyből jött azzal,hogy majd ő meg Apriliával... tehát érted engem nem érdekelnek mit mondanak,ha én Simsont akarok.
szerintem nem ha normálisan néz ki, nem kopott stb.
nekem is van (16/f) nem a legjobb állapotban, de motorikusan viszonylag jó, nyáron, ha lesz sok szabadidő darabokraszed, csiszol, fest, és varratok az ülésre bőrből vászont...
jah, én annyiből tartom jobbnak a sima s50/s51 eseknél, hogy úgy le van védve az egész motor hogy bajod nem lehet rajta,ELPUSZTITHATATLAN!!!
Ha nem eszi a rozsda és szépen le van fújva, vagy esetleg egyedi fényezést csinálsz rá akkor még jó is.
51-eset vegyél és tuningold fel. Vegyél rá 70es 4 felömlős hengert, erősített főtengelyt, AMAL karbit, Rezós kipufogót, Babetta gyújtást(át kell alakítani), és ha ez megvan akkor már alázhatod a robogósokat is, megfognak lepődni. :)
Mindez kb 100ezerből kijön és lesz vagy 8-10LE alattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!