Szerintetek ciki a Simson Schwalbe?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok.2009. szept. 3. 19:42
1/17 anonim válasza:
Én már nem igazán vállalnám be, bár egy szépen felújítottat talán :)
3/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ez ma már olyan relikvia, mint a VW bogár!
Szépen hozd rendbe és büszke lehetsz a munkádra.
4/17 anonim válasza:
Nem ciki! Szedd rendbe! A Simson Schwalbe egy oldtimer.
5/17 anonim válasza:
én ultragáznak mondanám de ezis az én véleményem 18/L
6/17 anonim válasza:
ha lenne egy szépen megcsinált, felújított schwalbem akkor járkálnák vele bármerre, nem akarnék a csajok szemébe nagy lenni, aki tudja hogy az milyen motor úgy is értékelni fogja hogy olyannal mész 16F
7/17 anonim válasza:
A /2-es, 51-es motorral gáz. Az nem az igazi, mert nem fütyül. A 0-sok és a /1-esek a turbós motorral viszont nagyon jók :-)
9/17 anonim válasza:
Te ahogy érzed, korszerűnek már véletlen se az, akkor már inkább egy szupi SR50-es tirisztorral. Az már inkább közelebb áll az elfogadható szinthez de még az is véletlen se modern.
10/17 anonim válasza:
Szerintem strapabíróbb mint sok modern robogó.Meg ebből legalább kevés van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!