Ciki egy Simson? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15vagyok, nemrég szereztem meg a jogsimat segédmocira és nézegettem Simsonokat, el is képzeltem hogy tennék a végére egy jó kis dobozt, lefestetném piros-feketére (mondjuk alapból olyan, de egy új festés nem árt neki). Teljesen olyan lenne mint egy új, csak tennék a végére egy dobozt. Ez szerintetek ciki lenne egy 15évesnek közlekedni városba?2010. nov. 8. 08:44
1/15 anonim válasza:
miért lenne ciki?én örülnék neki ha lenne 1 Simsonom :)
2/15 anonim válasza:
Nálunk még a "milcsisek" is simsont nyomatnak.:D
Nekem is az van, és az újgazdagok mindig hívtak motorozni...Gondoltam én most ott fogok égőzni, ők ilyen tök menő motorrakkal fognak beállítani, meg minden. De kellemes meglepetés ért.
3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2010. nov. 8. 09:27
5/15 anonim válasza:
Az a ciki, ha csak robogóval tudsz menni, mert annak csak a gázt kell húzni.
6/15 anonim válasza:
NEM! Nekem is az volt tavaly még :)
8/15 anonim válasza:
Kiváló, megbizható jármü Volt nekem is de sajnos már nincs...
9/15 anonim válasza:
mé lenne ciki. marha jó kis motor. énis örülnék egynek. a nyamvadt szaros robogó ami marha hangos na az ciki és utálom is nagyon.
10/15 anonim válasza:
sztem se, de én rohattúl utálom őket.veszett hangos stb
inkább egy H D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!