Aprilia RS 50 vagy akár 125 szerintetek is rossz ötlet
elsőre?
szerintem nem rossz az 50 es !
Nekem is 50 es motorom van AM6-os blokkal és már 2 éve megvan de még nem volt komolyabb problémája ! Hengerfej tömítés lett cserélve rajta !
Ha nem hajtod szét meg persze ha előzőleg sem volt széthajtva akkor nagyon jó kis motorok !
Nem kell 130 km/h val száguldozni ha nincs még tapasztalatod !
125 ös pedig tud már azért menni de drágább is fenntartani !
A hangja jóval komolyabb mint az 50-esé !
De Te dönts
2013. jan. 13. 19:21
12/22 A kérdező kommentje:
a 125ös biztosan jobb de ahogy írtad dràgább fenn tartani. majd még eldõl melyik lesz :) csak a csalàdban mindenki ellenezte, hogy meg ne próbàljak aprilia rs50el kezdeni, mert az nem jó kezdéshez. nem értettem miért és (még mindig nem értem) ezért inkább megkérdezrem senki sem mondta hogy nem jó vele kezdeni, tehàt marad
Azért nem jó kezdeni vele, mert idomos, és tanulóként garantált az esés. Ekkor az idomok ripityára törnek és gazdasági totálkáros lesz a motor. Na meg mondom olasz, lesz vele gondod bőven.
2013. jan. 13. 20:24
14/22 anonim válasza:
ja hogy lány vagy :D akkor értem hogy miért nem tetszik a simson:)
kezdésnek szerintem sem jó az RS, de az aprilia mint motor márka mindig jó! nekünk is volt már és nem volt semmi baja..
ajánlom hogy menj fel a sportmotor.hu-ra és a boncterem-ben nézz szét a tesztek között:)
2013. jan. 13. 20:38
Minarelli Blokk a kategória királya bírja a strapát és egész jól megy. és az rs-ben is ez a blokk van így jó választás ha másra nincs jogosítvány vagy anyagi háttér ha meg összetöröd legalább tanulsz belőle az nem is jó motoros aki nem esik el de túlzásba azért nem kel vinni a bukást
2013. jan. 13. 20:55
16/22 A kérdező kommentje:
annyira imàdom mikor így megoszlik a vélemény... :D nem jó vele kezdeni mert könnyen esek? na de akkor képzeld el hogy ha azzal tanulok meg és nem töröm össze mennyivel jobban àllok mintha egyszerûbbel kezdtem volna. szerintem nem lehetetlen azzal tanulni. ha pedig nem lesz jó hallgathatom az "én megmondtam" szöveget :/ okos màsok kárán tanul, hülye a sajátján. hülye leszek. de azért sokat segítettetek köszönök minden véleményt :D
Ha veszel egy 125 öst akkor biztos hogy nem 80 km/h val fogsz vele menni mint amit az 50 es tud hanem amennyit bír a gép ! és ha mondjuk 150 km/h nál elkezd csúszkálni vagy valami történik akkor mit fogsz majd csinálni ?
Én is mikor elkezdtem motorozni (cross) akkor 125 öst akartam kapásból venni ! Javasolták hogy 50 est vegyek mert nagy lesz még a 40 Le ! És így vettem az 50-est amivel már közel 2 éve motorozok, de még így is tud meglepetést okozni!
2013. jan. 13. 21:45
18/22 A kérdező kommentje:
50es lesz. nem mondtam hogy 125el kezdek. persze szivesen megtenném és mennék amennyivel csak bìr de ez nem ìgy mûködik, tudom
Pedig jobban járnál ha vennél egy 125-öst fojtással (olyat, amiben tényleg van fojtás, igy 15 lóerő körül van), és majd mikor már jól tudsz motorozni, nem kell másikat vegyél, csak ebből egyszerűen kiszeditek a fojtást.
2013. jan. 14. 18:20
20/22 A kérdező kommentje:
ez egy elég ésszerû megoldàs, nagyon köszönöm a tippet :)
Kapcsolódó kérdések: