Ha ezt elfogadják hogy oldják meg? Ha végiggondoljuk nagyon rossz ötlet.
Főleg az 50 köbös kisgépekre a rendszámozás... 40-45-el mehetünk majd csak, mert, ha bemérnek, akkor az nagy szívás, és ugye amikor megyek Dunaharasztiról Szszmiklósra, akkor majd azthiszem párszor el fogom törni egy két végtagom, mert 40-el megyek, és hátulról 80-al nekemjönnek. Aztán az olcsóság miatt veszik az emberek, úgyhogy ennek nem lesz jó vége. És egyébként mit tesznek majd a Simson, Babetta, és egyéb öreg holmikkal? Biztos, hogy egy porcikája sem gyári, semmi papírja nincs, beazonosíthatalan, arra hogy kerül rendszám? És még sorolhatnám. Persze 125 köbös gépekkel ne rohangásszanak a 14 éves srácok, de azért ha tud 60-as esetleg 70-es tempót simán felveszi a forgalom ütemét egy ötvenessel. Szerintem ebből sok baleset lesz, nektek mi a véleményetek? (A hír többi rész most nem annyira érdekel, mert nem érint, csak, amit kiemeltem, persze azzal kapcsolatban is írhattok.)
"Az 50es gépekkel eddig is 40kmh volt a határ, be kell tartani és nem kell félni hogy megbüntetnek. ha meg gyorsabban szeretnél menni akkor tedd le a jogsit 125ccm-ig és azzal már mehetsz 90-el. a kresszt nem véletlnül találták ki."
Unokatestvéremnek mond, aki a 40km/ó határ miatt törte el a combcsontját. (Kerülték ki, aztán kifordultak a szembesávba, aki meg kerülte ösztönösen rárántotta a kormányt.)
Egyszerűen az autósok elütnek, mert fele annyi tempót mész mint ők... Most kajak meghalsz vagy fizetsz lesz? Enyhén vicces.
Ha tehetném szerinted nem tenném le 125-re? Dehogynem, minden vágyam, hogy egy 125-ös géppel mehessek, de 14 évesen ennyit tudtam megoldani.
Megjegyzem a KRESZ-t a legjobb tudomásom szerint a balesetmentes közlekedésért találták ki. Na, most ha a forgalom 90%-a megy pl 50-el, én meg 40-el, akkor balesetszituásiókat hozok létre.
Na, egyéb kifogás? (Már egy ideje rágódom a témán.)
# 6/6
Pontosan. Nekem a rendszám nem is lenne para, csak mehessek már a forgalom tempójával. Ennyi, amúgy én betartok minden szabályt.
És a 125/50-eseket meg tényleg meg kell büntetni, a jogosítványa 50 köbcentire szól, és nem véletlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!