Ti odamennétek vadidegenhez, hogy ha látnátok az út
szélén autót bütykölni?
Figyelt kérdés
nem olyanra gondolok hogy parkolóba bütyköli és úgy odamenni hanem pl városba elakadásjelzővel áll az út szélén + egy jó nagy hűtővíz tócsával a kocsi alatt ,vagy defektet kapott és látni rajta ,hogy nem boldogul a kocsival
ti odamennétek ? vagy volt már olyan ,hogy segítettél valakinek az úton ? és ha igen mi volt a hiba és mit segítettél ?
Leendő kamionos! Tudod hogy miért nem fújják ki az oltókészüléküket? Valószínűleg mert nem is remélik, hogy valaki ki fogja fizetni az újratöltést... Hagyni égni - ez a racionálisabb, olcsóbb döntés.
2013. jan. 12. 22:37
12/19 anonim válasza:
Alapból nemszoktam megállni,de ebben a zergebaszó hidegben mosst kivételt tennék.
2013. jan. 12. 22:37
13/19 anonim válasza:
Agent K-nál van a pont így igaz ha kifújjná a port az oltóból valószínűleg megköszönnék oszt ennyi. Utána lehetne venni... és így olcsóbb
Meg aki ismeri a kamionos életet az tudja hogy az hajtanak csak. Amikor elindulnak az árúval akkor már ott kéne szinte lenni ahova viszi. :)
2013. jan. 12. 22:44
14/19 anonim válasza:
Én pl. motorozom, és a motorosoknak megállok. Múltkor reggel egy srác állt az út szélén, integetett az autósoknak, egyik se állt meg. Megálltam, mondta, hogy telefonálnia kéne, mert kifogyott a benzinje. Adni nem tudtam neki, mert vákuumos a csap, felhívta a szüleit, hoztak neki kannával, megköszönte. De nekem senki nem állt meg, amikor a Mecseken kilyukadt a karterem, elfolyt az összes olaj, és este, a szakadó esőben toltam a motort. Bár segíteni úgy se nagyon tudtak volna, hacsak nincs náluk egy hegesztőgép:)
2013. jan. 12. 23:07
15/19 anonim válasza:
Hegesztőgép?
Láttam én már repedt deklit (jó, nem karter, de végülis olaj van benne...) félig megrágott kenyérrel tömítve. És el se hinnéd, nem folyt el a váltóolaj. :D
2013. jan. 13. 00:06
16/19 anonim válasza:
Azért egy olyan jó 2*4 centis lyuk lett a karteren, meg 2,5 liter motorolaj nyomta:D Meg nem tudom, hogy olajat honnan tankoltam volna bele, amikor szétfolyt az egész. Ezért szerettem az Mz-met. Az olaj nélkül is elment volna...:D
2013. jan. 13. 00:14
17/19 anonim válasza:
Motorozom, motorosoknak megállok, ven nálam pár kulcs, csavarhúzó mindig, úgyhogy ezen nem múlik.:) Autósoknak nem nagyon, de nem is láttam eddig olyan sok lerobbant autót...
2013. jan. 13. 10:11
18/19 anonim válasza:
Sokat változott a "világ" megnézem kinek segítek ...
Volt kellemetlen és pozitív tapasztalatom is ....
A negatív ,ünnepek előtt egy pótkereket cseréltem egy "manager arcnak " hiszitek nem hiszitek ki se szált a kocsiból majd közölte csak kártya van nála :)
A pozitív , melós csapat (vidékiek ) ékszíjszakadás kisteher autón (Transit ) megcsináltam ..kérdezték mivel tartoznak én mondtam rátok bízom ..
Össze dobtak 5 ezer ft !!! Nem akartam elfogadni de nagyon csúnyán néztek rám ...:)
Embere válogatja ..
2013. jan. 13. 10:37
19/19 anonim válasza:
Mivel nő vagyok sokat nem tudnék tenni, bár egyszer volt már hogy be ekellet tolni egy autót és engem kértek meg hogy én üljek be indítani, mert fogalmuk sem volt, hogyan kell.. Szívesen megtetem. Ellenben nekem többször is segítettek már, defektnél, lehúzhatatlan bal oldali ablaknál, járdán fennakadásnál, anélkül hogy kértem volna segítséget, már az első percben jöttek segíteni. Az viszont érdekes, hgy akkumulátort elég sokszor szereltem már, de ilyen esetben még soha nem álltak meg megkérdezni, mi a gond, miért hempergek a motortérben, segíthetnek-e. Szerencsére ezt magam is megoldom. Ha be kell tolni az autót, akkor áldozatra vadászom... addig várok, míg jön egy-két férfiember és szépen megkérem őket. Még sosem mondtak nemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!