Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tesz az hogy sok lóerő...

Mit tesz az hogy sok lóerő van egy autóban?

Figyelt kérdés

Ok, én olyan autókat vezettem eddig ami max 70-80 lóerősek voltak. Most miben lenne más ha átülnék egy 300-400 lóerős autóba?

Ha adnék egy kis gázt, már ugrana az egész autó?

2013. jan. 10. 18:27
 1/6 crx-es ***** válasza:
0%
ja 100 is húz mint egy állat nem kell lábbal lökdösni
2013. jan. 10. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
nyomaték is számit nem csak a lóerő,110 lóerős kocsi 235NM nyomatékkal megemeli az eljét ha indulsz,de 130ról 170re kb úgy lő ki mint állóhelyből 30 ra
2013. jan. 10. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem ha átülnél egy pl Koenigseggbe akkor picit megilyednél a 0-300-0 tól 30 valahány másodperc alatt, és ebből csak 6 másodperc a fékezés :D
2013. jan. 10. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát sokat vezetett ismerősöm szerint a 80 Le-s kocsija után a 140LE-s olyan mint egy űrrakéta, amit Chuck Norris pörgörúgással startolt, és Superman fingja gyorsítja. Szóval elég sokat számít, leginkább fura lenne, és nem mernéd nagyon nyomni, de olyan egy hónap, és úgy megszokod, hogy észre se veszed. Egy 300-400 lóerős valószínűleg vigyázbaállítaná benned a szart hirtelen, ha csak úgy átpattannál, mert az elég brutális erő már...
2013. jan. 11. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:

annyit hozzá tennék, hogy van egy 103 lóerős astránk és van egy 140 lovas vectránk, eggyiket apám vezeti másikat anyám , amikor apám a vectra után vezette az astrát mindig lefulladt meg minden mert teljesen más volt. szóvalt itt az is számmít hogy egy golf ban nincs 300 ló

csak 80 meg ilyesmik (tudom ott a gti is de most nem az)

és persze hogy fura lenne átülni egy ilyen erős bmw be mert teljesen máshol fog a kuplunk meg ezek és fuldokolnál lefelé vagy a másik, hogy ráse képnél a gázra csak váltogatnál és úgy is menne 50- nel :DD

2013. jan. 12. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
kb olyan, mintha az autódban lenne még 3db ugyanakkora motor mint most, és mind egyszerre húzná a kasznit, 300-400 lóerőnél már tapadsz az ülésbe rendesen... Persze ha hozzá vagy szokva a 70-80 lóerőhöz, akkor mondjuk 150 lóerőt is teljesen más dimenziónak éreznél egy hasonló méretű autóban, de 10-20 lóerő pluszt is igen kellemesen megéreznél mondjuk abban a kocsiban amit most vezetsz, persze vannak egyéb befolyéásoló tényezők, mint a súly, az hogy milyen karakterisztikájú a motor, mennyire kell pörgetni stb., de nagyjából így kell elképzelni...
2013. febr. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!