Mi fog meg egy autóban? A lóerő, a nyomaték? Egyéb?
Általában a használhatóság szokott megfogni. Szeretem, ha a csomagtartó nem csak VDA-literben nagy, hanem mondjuk pakolni is lehet bele. Azt is szoktam kedvelni, ha az utastéri kárpitok egyszerűen tisztíthatóak és nem rettenek meg a sokszor elátkozott kopogós műanyagtól sem, mert bizonyos helyzetekben roppant praktikus. Az is jó pont nálam, ha a futómű tud mit kezdeni az itthoni katasztrofális útviszonyokkal. De ha a motor jellemzői közül kell választani, akkor az alacsony fordulaton jelentkező nagy nyomatékot kedvelem. Azzal roppant kényelmes vezetni, sok helyzetet lehet vele egyszerűen megoldani.
Persze ez csak akkor igaz, ha "járkálós" autót keresek. Őrületre persze nekem is a csillagos égig pörgő, nyomatékszegény, nagy teljesítményű motor és a betonkemény futómű az igazi.
Így van, az h most 10 lóerővel több van benne kutyát nem érdekli, ha a vezetési élmény egy nagy nulla.
Szal én is maradok a külsőnél meg az irányíthatóságnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!