Mi fog meg egy autóban? A lóerő, a nyomaték? Egyéb?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 23:44
12/13 anonim válasza:
Legfontosabb szempont számomra, hogy hátul hajtson. Próbáltam már erős elsőkerekes autókat is, oké mennek de nem nekem való. Összkerékkel talán kiegyeznék, de az meg kényes szerkezet, szóval maradok a hátulkaparósoknál. Ezután jön a jó futóműgeometria, mivel csak az számít, mert a keménységét csillapítását könnyen lehet változtatni, hangolni. A forma irreleváns számomra hiszen egy sötétítéssel, ízléses alufelnivel szinte akármilyen autó jól mutat. Amúgy meg egy átlagos sőt csúnya autóval még édeseb dolog lealázni a giccsparádés szekereket. A motor legyen benzines, szeressen forogni. Mentem már több diesellel is, oké, hogy nagyot tol lent de amint kezdeném élvezni elfogy, ezsem nekem való. Elnézést, hogy hosszú lett, de egykét szóban nemlehet leírni a lényeges tulajdonságokat.
13/13 anonim válasza:
Attól függ milyen vastag a pénztárcám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!