Kezdő motornak milyen NAGY endurót?
20 éves vagyok, már nagyon fiatalon kialakult bennem a vágy a motorozás iránt, de vártam, hogy betöltsem a 21-et, hogy aztán lerakjam az A-t.. hát ezt most 24-re tolták, így lesz belőle A2.
Eddig Simsonon motoroztam, tehát mondhatni: sok tapasztalatom nincs. Legalábbis ami egy nagy motor irányítását illeti.
Szeretnék venni a közeljövőben egy normális motort. A cél: túrázgatás közúton, valamint terepezés. Ebből adódóan enduró kell, azokból is olyan, ami hosszabb távon is kényelmes.
Nem titkolt célom a b2-n végigmenni egyszer, tehát a terepezés sem a füves autóbeállót jelenti, azért bírnia kéne a keményebb dolgokat.
Kinéztem a Honda NX 650-es Dominatort. Az még éppen belefér a keretbe (35 kW).
Ezzel jól meg lehet tanulni vezetni? Úgy értem, nem túl sok-e elsőre.
Szívesen fogadok ötleteket, milyen motorra érdemes gyűjteni, meg mindenféle hasznos tanácsot meghallgatnék, ami a biztonságos motorozás irányába terel!
Köszi előre is!
"van közöttük aminek a forgalmijában nem a valós kw van találkoztam már 20kw-os kawasaki klx650-nel"
Igen, és jó is lesz amíg az első hozzáértő rendőrrel összefutsz... ilyen hamisított papírokkal nem érdemes hülyéskedni.
Ma 9:32! Nincs igazad! Egyik barátom egy Z 750 et vett zsír újan,de kért bele gyári folytást,mert Akorl jogsija van,és simán megcsinálták neki! A folytás abból áll hogy a gázt csak kb negyedig tudod elfordítani plusz a kipufogót is lefojtották neki!
Speciel az Én ER-5 öm is simán vásárolható volt 34 lóerős változatban is gyárilag!
A legalitás határain belül szeretnék maradni, nem szeretnék papíron gyengébb gépet, mert úgy nem tudnék nyugodtan menni.
Utolsó: szerintem figyelmetlen voltál, a kérdés olvasásakor.
Köszönöm, megnyugtattál :)
Akkor jó lesz az a Dominator ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!