Napi 80-100Km benzin vagy diesel autó?
A cég a kocsikat Németországban vette,én csak átszámoltam Forintra,és ott is lettek mindig eladva,mert Magyarországon ennyi kilométerrel nem tudtuk normális áron eladni.
Németországban nem különösebben probléma a magas km szám,mert minden autóban ott nagyon sok km van,ott nagyon
sokat autózik mindenki.Nem lehet kevés kilometerrel kocsit találni,igy a használtakat is jobban el lehetett adni.
Az akkori magyar szalonárat tehát pontosan nem tudom.
Amit leírtam,az átszámolt ár.
Még valami: Természetesen ma már nincs ekkora árkülönbség a diesel és benzines között,de 6 éve nagy különbségek voltak.
A diesel akkor nagyon fel volt kapva,az üzemanyag is kedvezőbb volt,mint ma,amikor a benzin már rendszeresen 30-35 Ft-tal olcsóbb,mint a gázolaj.
Jelenleg átlag 8 forint a különbség.
Ha ügyes vagy, diesel szokott kiesni a kamionokból, buszokból, az meg 300 ft körül van.
Azt nem tudom,de a múltkor ment előttem egy régi Astra D,annak LACIKONYHASZAGA volt,tehát étolajat tankolhatott.
A nyálam is összefutott,úgyhogy gyorsan leelőztem.Lehet hogy az még olcsóbb,dehát én ezeket nem ismerem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!