A 2002-től gyártott BMW 7 szériából a benzinesnek vagy a gázolajosnak kisebb a fogyasztása?
Figyelt kérdés
vagy a különbség akkora hogy az elhanyagolható? mert úgy tudom a benzines többet fogyaszt.2012. nov. 16. 21:08
1/7 anonim válasza:
Azonos löktérfogat mellett azonos szériában szinte mindig a benzines fogyaszt többet.
3/7 anonim válasza:
A 7-es sorozat mindíg a luxusról szólt. Aki megveszi az leszarja, hogy mennyit fogyaszt.
4/7 A kérdező kommentje:
3. kommentelő. Ez így igaz. legalábbis újkorában, mert akinek van rá min 20 millája az azt is leszarja ha 100litert eszik, DE Én egy 2002-2004 köztit akarok venni ami alig több mint 2M. a 730D-vel szemezek inkább. annyi pénzt össze tudok szedni ha eladom a másik kocsimat, hogy megvegyem. még talán marad is 1 kicsi, de nem ez a lényeg hanem az hogy ilyen benzin árak mellett 2-3-5 liter ide-oda azért mégse mindegy. :)
2012. nov. 17. 15:34
5/7 anonim válasza:
Mindig a dizel fogyaszt kevesebbet.
6/7 anonim válasza:
3. vagyok.
Szerintem dieselből is benyom vagy 10-11 et százon, bár egy ekkora motorhoz az nem olyan rossz.
Benzinből bele sem merek gondolni :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, azóta beszéltem olyannal akinek volt nemrég 760iL
azt mondja 30 körül járt :D
szal marad a 3.0D
2012. nov. 18. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!