Más módszerekről hallottam már, de erről nem. Persze nem meglepő. Inkább az a kérdés, hogy a központban észlelik-e, hogy van valami a kocsival, még ha nem is tudják megtalálni, de legalább azt észlelik-e, h buzerálják.
2013. jan. 2. 18:57
2/17 anonim válasza:
Ilyen kicsiben még én sem láttam, de ez az ún. signal scrambler. Egyszerűen zavarja a jeleket - 230V-ról működő verziót például láttam netes oldalon. 10 m hatósugár, mobil/GPS/wifi használhatatlan tőle.
És nem is volt drága.
Pár napja beszélgettünk erről egy barátommal, neki is azt mondtam, hogy amelyik járművet el akarják vinni, azt el is viszik. Az megeshet hogy a tolvaj nem érti eléggé a szakmáját, abból szoktak lenni a mindenféle lopásgátló felszerelés reklámjában a történetek.
2013. jan. 2. 19:30
3/17 anonim válasza:
Hogyne ! Erre külön szakosodott "mesteremberek " vannak....
2013. jan. 2. 20:19
4/17 anonim válasza:
Persze. Erről már én is hallottam. Egy bizonyos csillagos emblémájú autónak pedig vannak olyan típusai ami alá ha bedobsz egy égő papírt akkor kinyitja a központizár az ajtókat. :) Ez azért van mert van benne valami füstérzékelő, és hogy ha véletlenül van valaki az autóban nehogy benn égjen. Ilynkor be se riaszt állítólag. Na ha ezzel a kügyüvel még blokkolják a műholdas nyomkövető rendszerét, akkor simán el lehet lopni. :(
2013. jan. 2. 20:26
5/17 anonim válasza:
Azért nem olyan simán - attól hogy nem jut el a nyomkövető jele, attól még nem ülsz az autóban és nem jár a motor.
De mindent ki lehet játszani. Ellophatatlan nincs, csak olyan, ami helyett egyszerűbb másikat elvinni.
2013. jan. 2. 20:38
6/17 anonim válasza:
Komolyan ellopták azt a Passatot?
2013. jan. 2. 22:49
7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 4. 13:32
8/17 anonim válasza:
De aki lepontozta a 2. válaszomat az miért tette?
El lehet lopni mindent, ez nem is kérdés...
Vannak olyan járművek még bőven az utakon, amit dróttal meg csavarhúzóval is el tudna vinni bármelyik autószerelő.
A modernebbekhoz meg csak felszerelés kell, ami ugye beruházás.
2013. jan. 4. 18:29
9/17 anonim válasza:
Agent K, most, ahogy így mondod, nekem is feltűnt ez a lepontozás, pedig talán ez a válasz tartalmazta a legtömörebb igazságot és volt leginkább köze a kérdéshez :) Különbözünk, ennyi. Amúgy még néha a 2/3-ad-ból is félreszavaz egy-két alvó képviselő, tévedésből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!