Egy kormánymű persely csere/felújitás valóban 40-50 ezer Ft és 2 nap munkaidő?
Egy szerelő mondta ezt, megnéztem neten, igaz nem az én kocsimra való persely volt de a legdrágább amit láttam 4000 Ft volt.
A kocsi amiről szó van:
Fiesta 1.3 2002 a9jb benzines
De Ő ismerős és eddig igen olcsón csinált meg mindent ahhoz képest amennyi máshol lett volna...
ezért nem értem
Ja lehúzás az egész.
Azt ne vedd figyelebe, hogy le kell szerelni a kormányművet, teljesen szétszedni, az összes szimeringet, tömítést kicserélni, összerakás után nyomáspróbázni, visszarakni és garanciát is kell rá vállalni.
Akinek ez drága az álljon neki otthon kiváncsi lennék a végeredményre......
Ilyen alapon egy főtengely szimering csere (kb 3500 ft anyagár ) miért kerűl a többszörösébe ?! Ez a " net " tényleg qrva jó ....néha ill egyre több ügyfél jön a neten okosított ötleteivel..
Neki kell állni otthon ..
Persze láttam h a kormánymű teljes csere 166 ezer, de ez "csak" a persely.
Gondoltam hogy az árban az is benne van, amennyit kell vele foglalkozni, hisz nem egyszerű szétkapni ott a dolgokat, akkor valóban csinálhatnám magam is otthon, mint egy izzócserét.
Körbe fogok kérdezni, de valószinűsitem, hogy akkor még mindig az övé lesz az olcsóbb.
Na meglátjuk...
no meg mivel nem értek hozzá ezért is kérdeztem meg itt.
Igy már érthető ha tényleg ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!