Ti milyen kocsit vennétek 1-1,5 millióért?
Figyelt kérdés
használt/új (bár az ritka)2013. jan. 1. 21:52
13/20 anonim válasza:
...ezekből kapsz elég jól felszerelteket, még bőven egy számjegyű életkorral.
14/20 anonim válasza:
9. válaszoló, ha lenne 1.5 millióm kocsira, akkor nem érdekelne, hogy 10 litert eszik városban, főleg úgy hogy hetente 1x használom a saját kocsimat és abból kb minden 4. alkalommal megyek városba
15/20 anonim válasza:
1,5-ért vettem autót, és nagyon is érdekelt, hogy 5 litert eszik! Ha már ennyit adok érte, legalább egyen keveset. Én így látom.
16/20 anonim válasza:
Na akkor közöttünk ez a különbség. A Ladám is eszik 10 litert városban és az sem érdekel. Egyébként meg nem hinném, hogy egy 1.6-os 8 éves Mazda 6 városban 10 liert enne. Akkor azz azt jelentené, hogy a 30 éves orosz technológia óta a japánok semmit nem fejlődtek.
18/20 SIstvan77 válasza:
Volkswagen passat B5 1.9 TDI, vagy PDTDI. Utóbbi jobban megy, csak az üzemanyag minőségére érzékenyebb. Ennyiért akár egy Higline-t be lehet szerezni, és nagyon jó gépek. Fogyasztása is 5-6 liter.Vagy Audi A6 2.5 TDI(én C4-es kasznival venném)
19/20 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, ahogy a 15-ös válaszoló.
Ha már nagy nehezen szép lassan ennyit évek alatt összespóroltam, hogy egy használt kocsit meg tudjak venni, valamint a munkahelyemre heti 500-600 km-t kell autóznom saját zsebből, igenis számít a fogyasztása.
20/20 bagiii válasza:
Volkswagen Golf IV. 1.9 TDI !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!