Melyiket vennétek?
Inkább a KIA. Új korában 7 év garanciával árulták, tehát még van rá garancia. A kóreaiak már nem csinálnak szar autókat, elég jól felzárkóztak. Ők most az újkori Japán. Régen a japókat szidták hogy milyen szar autókat csinálnak. Aztán a 90-es évekre úgy felzárkóztak hogy jó néhány más ország autóját lekörözték megbízhatóságban. Lásd: Honda, Toyota, Mitsubishi, Suzuki
Nemrég volt a Totalcaron egy használt kia ceed teszt. Ott elég jó dolgokat írtak róla. És ők is kiemelték hogy az autó még garanciális. Ettől függetlenül lehet jobb az Astra. (Csak ne fehérben vedd, mert akkor mindenki befog lassítani előtted, mert azt hiszik rendőr vagy. :D
Egyértelműen a KIA Ceed :)
Arra még garancia is van, és azért ez nem mindegy :)
Én a régi német autókkal csak szívtam :S
Biztonsági szempontokból is a Ceed jobb hiszen több légzsák van benne elvileg,meg a töréstesztje gyalogosvédelme is jó...Szval sztem Ceed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!