Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket vennétek?

Melyiket vennétek?

Figyelt kérdés
Volna egy 2006/3.javi H Astra illetve egy 2008/4.havi Kia Ceed.Mindkettő megkímélt,illetve igényes gazdától van.Ára minimális különbséget eredményez a kettő között,így az elhanyagolható.A Ceed mellett nekem nagyon szólna a 2év,illetve az szólna az Astra mellett,hogy bár külsőre nekem tetszik a Ceed is,de belsőre picit fapados,míg az Astra eléggé korrekt kinézettel lett megáldva belsőleg is.
2012. dec. 26. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
azt még írd le milyen motor van bennük de ha egyformák akkor az astra de a ceed nekem is jobban tetszik, vezetem mind a kettőt astra jobban bejött
2012. dec. 26. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyiket sem mondanám jó autónak, de ha muszáj e között választani akkor inkább az Opel, mégiscsak német, akárhol rakják is össze. A Kia meg távol-keleti, ami nem annyira jó.
2012. dec. 26. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Inkább a KIA. Új korában 7 év garanciával árulták, tehát még van rá garancia. A kóreaiak már nem csinálnak szar autókat, elég jól felzárkóztak. Ők most az újkori Japán. Régen a japókat szidták hogy milyen szar autókat csinálnak. Aztán a 90-es évekre úgy felzárkóztak hogy jó néhány más ország autóját lekörözték megbízhatóságban. Lásd: Honda, Toyota, Mitsubishi, Suzuki

Nemrég volt a Totalcaron egy használt kia ceed teszt. Ott elég jó dolgokat írtak róla. És ők is kiemelték hogy az autó még garanciális. Ettől függetlenül lehet jobb az Astra. (Csak ne fehérben vedd, mert akkor mindenki befog lassítani előtted, mert azt hiszik rendőr vagy. :D

2012. dec. 26. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a KIA Ceed :)

Arra még garancia is van, és azért ez nem mindegy :)

Én a régi német autókkal csak szívtam :S

Biztonsági szempontokból is a Ceed jobb hiszen több légzsák van benne elvileg,meg a töréstesztje gyalogosvédelme is jó...Szval sztem Ceed :)

2012. dec. 31. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:
én egyiket sem venném meg, mindekettő fos, az új autók gyorsan tönkremennek, 2000 előtti kocsit vegyél, és az túléli a legújabb audikat is, arról nem is beszélve, hogy sokkal szerethetőbbek és minden, higyjétek el minden jobban meg van benne csinálva...
2012. dec. 31. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!