Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket vegyem? 2 millioért?

Melyiket vegyem? 2 millioért?

Figyelt kérdés
Üdv! 2 millio forint körül kivánok autót venni. Az alábbi 4 autót vettem számitásba: Alfa 159, Audi A4, VW Passat, esetleg skoda octavia. Mindegyik kombi, 2005 utáni, kizárólag benzines. Kinézet alapján egyértelműen az alfa kellene ( ahogy tudom műszakilag is nagyon kiforrott már és egyébként sincs olasz autókkal bajom, mert eddig 4 olasz autóm volt...). 1.6-1.8 benzines motor nem tudom mennyire elég ezeket a nagy autókat mozgatni. (PL a passát 1.5 tonna és 1.6 os benzines 102 lóval elég karcsúnak tűnik, ennél lehet a mostani 1.2 -es stilom 80 lóval is jobban mozog mert az csak 1.1 tonna...)
2012. dec. 28. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:

szép kocsi az alfa,de sok benzint fogyaszt..

Én vagy az audit választanám,vagy az alfát.

csak a alfa 100-on 8-9 litert fogyaszt..

audi meg 6-7. :D

2012. dec. 28. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

4 olasz autód volt? Komolyan? XD

Akkor neked magyarázzam el,hogy szervízlakó leszel egy Alfa 159 boldog tulajdonosaként?:)

Tudhatnád,hogy az olaszok mindenben jók.Kivéve az autógyártást.

Látom,Japánt típust még véletlenül sem említettél,mert azzal túl egyszerű lenne az élet... Xd

2012. dec. 28. 09:24
 3/7 anonim válasza:
alfa romeot nem venném meg meg tényleg sok szokott lenni velük a baj, én a vw passatot választanám
2012. dec. 28. 09:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Zilkutya

Mivel 4 olaszom volt ( fiat uno, tipo, bravo, stilo) igy egyáltalán nem félek az olaszoktól. Egyik autónál sem volt a kötelező szervizeken kívül más problémám és amikor eladtam még akkor is sokáig szolgálták/szolgálják új gazdájukat. :) De nem is az a kérdésem, hogy olasz mennyire megbízható ( egyébként is olvasok alfás fórumot, és eddig a 159-es alfáknál semmilyen hibát nem láttam ) hanem az,hogy melyik lehet a legjobb választás. japánt pedig azért nem választok mert nem tetszik, ez igaz,hogy szubjektív dolog, de beleülök egy japánba a stilo után és sirva könyörgök ülhessek vissza a stiloba...Pl néztem a toyota avensis kombiját mert az még tetszik is kívülről ( először is túl van árazva 1.5 milla körül indul és olyan öreg mint a stilom, és semmivel sem ad többet..sőt menekültem belőle vissza, így mi értelme lecserélnem a megbizható szeretett autómat, hogy kifizetem a dupláját és rosszabb lesz számomra. Az általam felsorolt autók előrelepés lenne a stilo után úgy gondolom.

2012. dec. 28. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Audi 1.8 T (nagyon bir menni), csak ennyiért nem hiszem, hogy találsz jó állapotút, meg jól felszereltet.
2012. dec. 28. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Megnéztem, és van 2 milláért (150-et lealkudsz)

[link]

Ennél előny a többi autóhoz képest, hogy S-line-os (már ha nem sz*r utakon jársz vele)

2012. dec. 28. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Peugeot 407. Sokkal szebb, mint bármelyik, sokkal fiatalabbat, újszerűbbet kapsz ennyiért.
2012. dec. 28. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!