Opel Insigniával volt már valakinek tapasztalata? Megérné használtan 3 millióért venni?
A fiatal kintről hozott autó vagy törött, vagy visszatekert! Kivétel azt kell, hogy mondjam, nincs.
A céges autótól nem kell félni. Ilyen kategóriában szinte mind az. Rengeteg lízingből visszaadott újszerű állapotú, magyarországi valós 80-140e Km-es autó van a kategóriában, lehet válogatni.
Insigniát viszont nem mernék 3m-ért venni. Csak a legalját adják ennyiért.
Ford Mondeo, Renault Laguna, VW Passat. Ezek mind megbízható autók, amikből 3 milla alatt lehet kapni valós 100e Km körül futott nagyon szép darabokat.
Nekem személyes kedvencem a Laguna, jóval olcsóbb, mint a többi, japán motorja van, és a népítélet szerint a kategória legmegbízhatóbb autójává lépett elő a 2007 utáni típus.
szia!
megnéztem mind a 2-őt képről nem rossz egyik sem : ) , a lényeg, hogy a mai világban szükséges a magad megnyugtatására és, ha később eladod az autót, annak a vevőnek i,s hogy legyen szervízkönyve (lehetőleg magyar), külföldi autó sem 100 százalék garancia a biztonságos vételre!
Ha céges az nem feltétlenül jelenti, hogy széthajtották sőt! egy nagymenő cég nagyfőnökének szervizelt autója többet ér mint ezer olyan autó amit külföldről veszel kétes 45 ezer km es futással, az is könnyen futhatott 445 ezret :)
tudom sok az a díj, de érdemes a km futást géppel független szerelőnél vagy a saját jól bevált szerelődnél megnézetni, és ott nemcsak a km , hanem minden futómű fékek, a motor váltó, hibakódok is megtekinthetőek, ha nem vagy szakértő vigyél magaddal valakit aki ért hozzá!
figyelj az ülésre kormány váltó szoknya gumik stb. ha az eladó trehány, akkor valószínűleg az autóra sem sokat fordított.
jó ha a szervízanyagokat költségeket számlákkal igazolja én minden egyes alkatrészről eltettem a papírokat
ha még nem volt cdti-d nézz utána, milyen tulajdonságai vannak!
az Opel amúgy nagyon jó választás, könnyen gazdaságosan fenntartható kocsik közé tartozik.
próbálj meg alkudni legföljebb nem jön be! és minél nagyobb felszereltségűt válassz, bőr stb ilyesmire gondolok, ha hosszú távra gondolsz könnyebb lesz majd eladnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!