Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a LIDL-ben veheto akkutoltovel?

Figyelt kérdés

ultimate speed battery charger ulg 3.8 a1

Zselés motoraksit szeretnék vele a télen karban tartani,csepptolteni.

#Lidl #akkumulátor #csepptoltés
2012. okt. 31. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyenem. Tökéletesen működik. Tud kis akkut 0,8A-rel tölteni, nagyobb autós akkukat 3,8A-rel. Ezt ellenőriztem lakatfogóval is, tudja amit ráírtak. Plusz mivel IC vezérlésű, magától kapcsolja csepptöltésre. Tele van hibavédelemmel is, rosszul nem tudod rákötni az akkura, azonnal lekapcsol. Nagyon megéri az árát. De ennek a töltőnek egy újabb verziója van épp az Aldiban,annyiban jobb, hogy feszültség mérője is van. kb4ezer Ft. Ennél jobbak csak minimum 10ezer forinttal drágábban vannak.
2012. okt. 31. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Már megvette,mukodik is,csak azt tartom furcsának,hogy nem 14,4 V-al tolt,amit írnak a konyvében,hanem kevesebbel.-Ami ugyan lassan-lassan emelkedik,de még 14 V elott kikapcsol és jelzi hogy az aksi fel van toltve.Az ampert nem tudom megmérni,hiába kotottem sorba a multimétert.
2012. nov. 4. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!