Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb.1 millióért mit érné meg...

Kb.1 millióért mit érné meg venni?

Figyelt kérdés

A lehetőség: 600-as nagymotor

B lehetőség: egy fiatalos, sportos autó

Segítsetek, hogy mi alapján döntsek.

2012. nov. 29. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Az alapján dönts, hogy motorozni, vagy autózni szeretnél!
2012. nov. 29. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy imádok autót vezetni, de a motorok jobban vonzanak mostanában
2012. nov. 29. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Honda Hornet 600, jó állapotút kapni már 800e ft körül is

De valóban most két véglet az amit írtál, autóval esőben és minden évszakban tudsz menni

A motorozás az egy életérzés, ha elszánt vagy hogy esőben is mennél vele, nyugodtan vegyél motrot, én jelenleg is megyek vele, de persze alá kell öltözni a sebességhez

Sokszor a barátnővel is ki kell egyezni, hogy felüljön mögéd egy rossz hangulatában, de általában sok fiatal csaj jó bulinak tartja a motort, és szívesen megbékélnek vele

20/F

2012. nov. 29. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:

600-as motor!!!

Én inkább egy nagyon jó állapotú Mz-zét vennék! :)

1millióbol vehetsz egy autót is meg egy motort is .

600 ezerért tudnál venni mondjuk egy Kawasaki er5-öt vagy egy kisebb suzukit,És kocsiból is a maradékból kintről behozni valami jobb állapotú bmw-vét vagy valami mást.

A motorral csak egy a baj illetve a motorral nincs is baj csak az időjárással konkrétan a téllel. :(

Ha nincsen autót,meg mocid akkor kocsival kezdeném ,na jó Én buta módon mocit vennék de ha logikusan gondolkodsz a kocsinak több hasznát veszed a motort meg csak élvezed!

2012. nov. 29. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Motort is meg kocsit is fenntartani nem tudnék..
2012. nov. 29. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Én autót vennék. Azt télen-nyáron tudod használni. Csomagot, utasokat is tudsz szállítani. Arról nem is beszélve, hogy jóval biztonságosabb mint egy motor. (ez utóbbi a legfontosabb)

Egymillióért már egész jó autót lehet venni.

2012. nov. 30. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél autót ,és motort is akkor vegyél egy 250 Mz-zét vagy ETZ-zét,ezt fenn is tudod tartani egy kocsi mellett,mert a biztosítása csak évi 4ezer ft,egy komolyabb motronál évi 15-20 ezer.

Ha a fenntartásra nagyobb hangsúlyt fektetsz akkor vegyél egy suzukit,megy egy jó mocit.

2012. nov. 30. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Én autót vennék ha még nincs.
2012. dec. 4. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!