Ti milyen kocsit vennétek 1-1,5 millióért?
Figyelt kérdés
használt/új (bár az ritka)2013. jan. 1. 21:52
1/20 anonim válasza:
Ducato, Jumper, Boxer közül valamelyik. Vagy valami 4x4-es, pl. Hiace vagy a hasonló Japán társai, csak ütni, vágni Lada.
3/20 anonim válasza:
Személy autóba én Renault Megane-t vennék a 2002-es modelltől, akkor suzuki sx4, vw passat, ha nagy autó kell akkor meg renault scenic eléggé jó árba vannak..
5/20 anonim válasza:
Tökjó kérdés b+
Mindenki másmilyet venne...
7/20 anonim válasza:
Attól még érdekelheti, hogy ki milyet venne nem?
Én nem igazán tudom. Vagy vennék egy VW Passat vagy Skoda Octavia dízelt, vagy egy benzines japánt. Mazda 6, vagy Toyota Corolla.
Legjobban a Mazda 6 tetszik
.
8/20 A kérdező kommentje:
Engem érdekel más véleménye.
2013. jan. 1. 23:06
9/20 anonim válasza:
"Én nem igazán tudom. Vagy vennék egy VW Passat vagy Skoda Octavia dízelt, vagy egy benzines japánt."
Benzines japánt? 10 liter városban. Vastag a pénztárcád...
10/20 anonim válasza:
Kérdezőnek: az új másfél milláért valóban ritka, mint a fehér holló. Újonnan minimum 2 és fél körül vannak, még a szutyok Foszukik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!