Ki milyen autókat tudna javasolni az alábbi paraméterek alapján?
Átlagfogyasztás: ne legyen több 10-11 liternél
Sportos külső
150-200 közötti lóerő
Benzines és viszonylag jó nyomaték
használt ár: max. 800e forint
azt hozzátenném, hogy heti többször, főleg kisebb távokra lenne használva városban (alkalmanként kb. 20km)
cél: jó vezetési élmény megfizethető áron
Először egy Honda Civic VTi jutott eszembe, a megadott paramétereknek megfelel. Sajnos kevés 3 ajtós van előle, főleg a sedanok mennek, amik elég puritán és komolytalan kinézetet adnak az autónak...
Ha esetleg valami másra gondolsz, akkor szólj!
Hmmm, a Honda tetszik, az Alfa nem. :P Most egy Mazda 323F-em van (94-98), viszont keveslem a 88 lóerejét a nagy kasznihoz :/ Ha találnék egy jó állapotút ebből 2 literes v6-os motorral akkor az lenne álmaim autója(csak szerényen persze :D)
Szóval ha írtok még, akkor tudjátok, hogy a Mazda 323F BA külseje nagyon bejön, ahhoz hasonló autókat ajánlhatnátok!(ajtók száma nem számít, bár ritka a sportos külsejű sedan)
Hát ezen az áron sok GSi Astra van 2.0l-es motorral 150LE-vel, de kevés az eredeti kinézetét megtartó példány, meg szét vannak hajtva ezek az autók rendesen, úgyhogy nagyon ki kell válogatni az értelmes darabokat.
Ami még eszembe jutott:
Golf III 2.8 VR6
Golf III 2.0 GTi
Seat Ibiza 2.0i Cupra
Audi A4 1.8 T (van quattro is)
Én személy szerint legjobban továbbra is a Honda Civicet ajánlom, meg azt, hogy ha bármelyiket elmész megnézni akkor vigyél magaddal egy hozzáértő embert, aki alaposan átnézi.
Nekem is volt VTi Civicem, és a 4 év alatt amíg enyém volt a futóműszilenteket kellett cserélni, gyertyákat, olajszűrőt, meg pár egyéb alap dolgot. Komolyabb kiadást nem eredményezett, de annak köszönhető, hogy alaposan átnézettem a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!