Milyen autót tudnátok javasolni, ami kicsi (kis fogyasztású), magas az alja, és nem Suzuki?
Figyelt kérdés
Gyakran járok erdei utakon, ezért a hasmagasság nagyon lényeges. 2000-es évjárat körül gondoltam. Benzines előny.2012. szept. 16. 15:04
1/7 anonim válasza:
viszoinylag kis fogyasztású lesz... Ha erdei utakon mész, hidd el azért zabálni fog... De a kisterepgépek között talán találnak kedvedre valót, de csodát ne várj.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni, hogy esetleg Wienbe is be szeretnék menni. Tehát hosszú útra is használnám. Amolyan mindenes autó kellene.
2012. szept. 16. 15:30
3/7 anonim válasza:
most cseréltünk be egy autót egy Tata Xenon-ra
nagyon komoly gép, 2.2-es turbódízel, kb 25 centis hasmagasság és simán el lehet vele mászkálni 8 literrel
rosszabb utakon elboldogul, de komolyabb terepen, sárban még nem próbáltam
7/7 A kérdező kommentje:
Személygépkocsira kellene, nem terepjáró.
2012. szept. 17. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!