Mennyibe kerül a vezérmű szíj cseréje Suzuki Swift sedan esetén, és érdemes-e olajszűrőt, vízpumpát és olajat cserélni egyúttal?
Szia. Én nyáron a 98-as Suzimba érdeklődtem az egyik Suzuki márkaszervizbe, hogy mennyiért cserélnék ki az alkatrészeket. Az alábbi árakat kaptam:
Feszítőgörgő + vezérműszíj + vízpumpa ez idáig 27.000-be került volna, + még ehhez jött volna hozzá egy 10.000 Ft-os szervizelési díj. Szerintem ez így egy elég húzós tétel. Én inkább megvettem az alkatrészeket egy autósboltban és az egyik autószerelő ismerősöm maszekba megcsinálta. Csak egy 20-asba került. :)
Egyébként, ha használtan vetted az autót, és az előző tulaj szava elég kételyes, akkor inkább cseréltesd le a vízpumpát! Az olajat az olajszűrővel kell cserélni! Azért előtte nézd meg, hogy milyen állapotban van az olaj. Ha már nagyon fekete akkor tuti cserés. De ha már szerelőnél vagy akkor legalább letudnál mindent egyszerre. Bár ez így egy kicsit árban húzós lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!