Milyen autót érdemes vennem? Bővebben lent:
22 éves nő vagyok, szeretnék egy olyan autót venni amelyik gazdaságos, tehát keveset fogyaszt 4 liter körül. Smart semmiképp nem jöhet szóba. Esetleg ezen kívül van ötlet?
Külföldről mennyire éri meg behozni az autókat?
Egy dízeles Vw Polo megelégszik kb 4-4,5L gázolajjal. Akár folyamatos klíma mellett is. Ezenfelül komolyabb, biztonságosabb autó mint egy Smart.
Ezt a kategóriát szerintem nem éri meg behozni. Furgont, kamion viszont nagyon is.
Nem tudom mennyit szánsz az autóvásárlásra?! Ezekhez mit szólsz?
A Smart biztonságát ne becsüld le.
A 4.5 liter klíma mellett álom marad, attól függetlenül a Polo egy jó kis megbízható autó.
suzuki swift Egészen helyes kocsik és nőies szerintem.
Így is van, smartot nem lenézni!
http://www.youtube.com/watch?v=CJHpUO-S0i8
Meglepően biztonságos kis autó.
4literes fogyasztás szerintem is csak álom, városban inkább számolj 6-7 literrel alsó hangon. Ne feledjük, hogy egy kis motornak ugyanúgy kell cipelni a kasznit és ez a fogyasztásban is meg fog megmutatkozni!
Azt is jó lenne tudni, hogy mi az az ár, amiben gondolkodsz.
Nem becsülöm le a smartot de nem árt tudni, hogy 100 -110 000km után már minden hibamentes km ajándék egy dízeles smarttal.
Ennyit bírnak!
Ezek közül bármelyik jó lehet, ha diesel:
- Opel Corsa
- Renault Clio
- VW Polo
- Citroen C2/3
- Peugeot 207/8
Amelyik jobban tetszik és dieselek kevesebbet fogyasztanak, viszont érzékenyebb motorjuk van, tehát jobban kell rá figyelni, hogy hogyan használod!
Megtaláltam a neked való autót! :)
klímás, dízeles (4,5 liter...), ABS, CD lejátszós szép állapotban lévő Vw Polo.
Ha ügyes vagy, akkor 650 000ft környékére le tudod alkudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!