Kamionozás! Hamarosan végzek a vizsgákkal. Kezdőként melyik cégnél érdemes megpróbálni?
Waberers, Horváth Rudi, talán még a Gartner vesz fel kezdőket, de nem árt megkérdezni egy-két kis céget is hátha van felvétel.
ajánlom a kamionosok indexes fórumát, sok infót fellelhetsz.
Nekem csak annyi kérdésem lenne:
mennyiből jön ki cakk-pakk egy kamionos jogsi (ha mindenből átmész elsőre)???
Köszi a válaszokat!
Igen én most csinálom.
A C, CE, GKI 380-ba kerül. Még ami egyéb költség orvosi, PÁV.
Azt azért megnézném, hogy hol kerül az 380-ba.
Legszerényebb számításaim szerint is 410-re jön ki.
keresgélj a neten sok cég hirdet úgy, hogy kezdőket is. A beugró a Waberers szokott lenni sok kezdőnél, vagy keresgélhetsz itt is:
teher.hu
amúgy hová való vagy?
Waberers kezdésnek jó, ha beválik akár tovább is maradsz nálluk.
előnyök: sok országba jár nem fognak agyon hajszolni lesz időd beleszokni az egészbe, új kamiont kapsz.
hátránya: nem akarják a gépjárművezetőket megtartani 180-290000 között van a pénz.
Indítási pénzt ne vegyél fel tőlük.
- Én borsodi vagyok. De nem számít hol a telephely, ha már dolgozok fel tudok tartani egy albérletet.
- Nekem a C 160e, GKI 120e, E 100e
Az E-re kaptam 20 ezer kedvezményt mert az összes jogsit ott csináltam. Így összesen 380 de ez nyilván nem tényleges végösszeg a PÁV-al, orvosival és a bejárásokkal (busz, benzin) kb 450be van az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!