Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha használt autót veszek...

Ha használt autót veszek mennyi km alatt érdemes?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Km óra bármit mutathat, oda tekerik ahova akarják, digitális azt is kiírhatja , hogy hello :) Teljességgel felesleges figyelni!!! Állapotot kell nézni! De ha pontos km-ert mutatna az óra, akkor is szét lehet hajtani egy kocsit 50ezer km alatt, és lehet tip top 200ezer km -el. Tehát km óra állást ne nézz, felesleges.
2012. szept. 12. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:

apám cégautójában majdnem 300 000 km van

tök rendesen használta, a kötelező javításokat mindig időben, de még előtte megkapta, a cég számlájára a legdrágább, legjobb cuccokat tették bele

arra az autóra garanciát mernék adni, ha én adnám el

viszont van ismerősöm aki abszolút nem törődik az autóval, úgy is vezet ahogy nem egészséges neki ( gumifüstölés, padlógáz/padlófék) van benne kb 100 000 km de gyanítom hogy az autó nemsokára szétesik

az állapot a lényeg

2012. szept. 12. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Valóban állapotfüggő. A normálisan karbantartott, megkímélt motorok több százezer km ig eljárnak. Én annó amit vettem autót 45ezerrel vettem. Gyári gumikkal, vezetett szervízkönyvel, hiteles órával, első tulajtól. S bár fiatalon jutottam hozzá, megdolgoztam azért a pénzért amiből vettem kímélem is. Most 160ezernél jár az óra. Olaj és fékbetét vezérműszíj, akksi kívül semmi csere nem volt a kocsin. Teljesen tökéletes állapotban van. Ha eladnám mernék én is garanciát vállalni bármire. Persze ha veszel egyet nézz meg mindent alaposan, próbáld ki stb...
2012. szept. 12. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Pontosan, ha úgy vezetik ezeket az autókat, mint ahogy kitalálták, szinte elpsuztíthatatlanok. (A mai műanyag világban.) Tehát nagyon át kell nézni, a km csak egy apróság.
2012. szept. 12. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:

állítolag hogy ha a km szám főlé ki van írva h total akkor nem buherálták

de ez mind nem számít, ha normálisan vna használva min 500e el kell mennie, van egy céges astra amibe 600e van és még mindig jó :P

2012. szept. 12. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
az állapotot nézzed ne a kilómétert
2012. szept. 12. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Idehaza a kocsik 90% a visszatekert órás.Semmit nem ér a km szám amit ír a kocsi.Csak körbe kell nézni teljesen nonszensz, 15éves dízel cégesmelós kocsikra írnak 150ezer km-eket és még a 25éves kocsikra sem írnak 250e feletti km-t .És van aki ezt beveszi?Van sajnos:D szóval állapot számít ,a kmre rá sem kell nézni,szervizkönyv hamisításra külön iparág van szóval az sem mérvadó! Ezzel azok járnak rosszúl akik tényleg alig használják a kocsit és nem hiszik el a kmt nekik ,no meg aki merészel kiírni 400e kmt egy tizenéves td passatra , mert az a valóság,aztán senki fel sem hívja.
2012. szept. 14. 13:43
 8/9 B.Szabolcs ***** válasza:
Ez így túl egyszerüen feltett kérdés!!Írd le a szimpi autó karakterét, és amit tudsz róla gazdájától,(-ról) ígéretekkel kiegészítve. Gyűjts össze kb.3db szimpit és kérdezz!Tényekkel! Így ebben a formában feltett kérdésedre a leg értelmetlenebb válaszom (de a leg következetesebb) 30km!! A szalonból kijött, bukta az új árat és 99% új! Feltételezem te is olyan egyszerű ember vagy mint én! Szívesen adnék tanácsot én it tennék de legyen adott téma erre a kérdésedre vonatkozólag!
2012. szept. 23. 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
30 éve kocsikázok mint soför én mindig ugy veszem kocsit hogy átnézed ha okésnak találod be indit hátra mész s kipufogó füstböl jó nagyot szipantol s ha nem bánt a füst akkor motor tökéletes álapotba van s ez után jöhet proba itt vátót halgatod s figyeled hogy szedi sebeséget minden fokozatba hogy kicsit hoszaban hogy nem e löki ki sebeségből
2012. nov. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!