Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok ez a fogyasztás?

Sok ez a fogyasztás?

Figyelt kérdés
92KW-os, 125Le autó. Nem taposom, 2000-nél próbálok mindig váltani, friss jogsim van. Az autó ahogy így számolom a 11 litert bevedeli. Főként rövid távokon használom, városban, leginkább forgalom mentes időben. Gyertyákat, szűrőket cseréltem már, szelephézagokat beállítottam. Az alapjárata rendesen 1500 hidegen, olyan 800rpm melegen. Normális a 11 liter, vagy valami gebasz lehet az autóval?
2012. dec. 19. 10:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"#26! Mint írtam, friss jogsim van, úgyhogy szerintem egyenlőre nem kínzom, annak is örülök, hogy nem kell buszoznom:)"

Elolvastad egyáltalán a cikket ami linkeltem?? Az van bene leírva, hogy nem a pörgetés a kínzás, hanem az alacsony fordulaton erőltetés...

2012. dec. 20. 10:16
 32/32 anonim ***** válasza:

Jah... ...ha így udvarolva volt neki, hogy csippelték, meg aztán nem is, akkor sajnos lehet ilyen probléma. Így már érthető. Megértem, hogy nem 20 éve vezetsz, de ha ezt előbb mondod, akkor előbb kapsz választ. Amúgy a lambdát csak oszcilloszkópon érdemes mérni. Ettől függetlenül fenntartom, amit eddig írtam, mert az a kis esélyű dolog is elképzelhető, hogy a beavatkozások után még mindig jó az autó.

2012. dec. 20. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!