Autó vs motor? Ti mit választanátok?
két külön műfaj de most valasztanom kell ti mit választanátok?
Robogorol szó sem lehet!!!
Amit vennék swift sedan
vagy
derbi senda, s70 ,
Attól függ mennyi árban a 2. Ha kb. egy áron vannak akkor én is az autóra szavazok. A motorozás csak tavasztól őszig jó, ilyenkor felejtős, pláne ha sikamlik.
Motorozni én is szeretek, csak nem ilyenkor! :)
"Viszont suzuki se kéne ingyen se, még utasa se lennék mert nagyon-nagyon veszélyesek azok is!"
Érdekes, én is mentem Suzukival aztán még élek! Ennyi erővel nem is szabad autóba ülni mert veszélyes. :)
Megrögzött motoros és motorimádó vagyok, de ebben az esetben egy 70 köbcentis motor és a Swift közül inkább a SWIFT-et választanám.
Nagyobb köbcentiben persze, hogy a motort. (Mondjuk nekem az sem gond, ha csak egy 50-es Simson vagy Jawa-val motorozhatok, nem egy 70-es Senda-val.)
Először is hozzátehetted volna hogy idővel szeretnél-e nagy motort vagy maradsz ennél, mert akkor jobb a kocsi, de mellette vehetsz is motort, hisz nem sokkal kerülne többe a járműveid költségvetése
Én autóban rosszul vagyok, egy pár kanyargós út után, elsápadok, meg a gyomromból a sz*r is kijön
Ezért szeretem csak a motorokat, élvezetből ülök rá, nem haszonjárműként tekintek rá
Ha bevásárolni kell, azt megteszem a gyorsaságival is
Motor jó,sőt jobb is pl egy 125-össel a belvárosban simán el tudsz menni dolgozni,és nem fogyaszt annyit és dugók seé rdekeljenek mert elférsz a kocsik között,túrázni is jobb motorral mert nem fáradsz el,meg jobb a kilátás meg alapból egy motoros túra jó,főleg ha 100+os konvojal mész na az kész :)
Autó is jó nyaralni de csak családnak,ha egyedül akkor már inkább motor. De viszotn csak motoros ruhában mert akkor nem ázol meg meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!