Gdave05 kérdése:
Audi A4, Audi A6 vagy Passat V-PAssat VI? MElyik lenne megbízható, fenntartás motor szempontjából. Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2-2,5 millió a keret 2002 től.Audi A4 1.9 Pd tdi manuális vagy A6 quattro 2.5 tdi vel vagy Passat VI 2005 140 LE dsg vel?Tapasztalatokat,tanácsokat várnék.2012. szept. 16. 12:36
2/5 A kérdező kommentje:
Már megtettem párszor
2012. szept. 16. 14:22
3/5 anonim válasza:
A6-ot javaslom de 1,9-es TDI motorral, de ha kicsinek gondolod ezt a motort egy ekkora autóba akkor nyugodtan ajánlom az A4-est. A Passatok sem rosszak, annyi a lényeg, hogy 1,9 TDI legyen. Személy szerint az A6-ot választanám.
4/5 anonim válasza:
én is a6ot akarok, remélem össze is fog jönni.
amúgy abból a 2.5 millából már nagyon jó a6ost vehetsz.
5/5 anonim válasza:
Én a helyedbe ennyiért inkább Lexus I350 van olyan vagány mint egy Audi de megbízható Japán, és lehet azzal is flexelni nem beszélve hogy hátsó kerekes és ökörködésre is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!