Írnátok néhány elegáns autót? (Mercedes, BMW, Audi kizárva)! Olyanokat szeretnék, mint az előző Jaguar XJ, vagy a Thesis, melyeket nem az agresszivitással akarnak eladni.
Nem tudom én sem mit pattog, nem ismer, de máris játssza az agyhelyét. Gratulálok neki, szép bizonyítvány.
Azért zártam ki a Mercedest (ültem már W220-asban - csak a nagyon kedves emberek lelki üdvéért írtam ezt le), mert azok modelljeit ismerem, és mert van pár agresszív változata, én nem ezt a fajta "eleganciát" keresem. Ha ezzel valakinek baja van, az már az ő gondja.
Kedves előttem szóló! Nekem Suzkám, de imádom a MB-t. Ne bántsátok a Suzit. A sznob parasztok autója amúgyis a "Tália".
A kérdésre válaszolva: Egy S-Klassetől nem kell visszafogottabb. Anyagilag is barátibb, mint egy angol vagy egy olasz. A francia és olasz autók inkább extravagánsak. Az eleganciát nélkülözik.
Elegancia+kényelem=MB
Még, az Audi kizárását megértem, de a BMW és Merga.
DE! Bentley, Lincoln Navigator, újabb Cadillac Escalade, vagy Chevrolet Suburban.
Mercedes c osztaly
Elegancia amirol egyikeben szol
Nem biztos hogy igazabol ismered a mercedest mert akkor nem zartad volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!