Írnátok néhány elegáns autót? (Mercedes, BMW, Audi kizárva)! Olyanokat szeretnék, mint az előző Jaguar XJ, vagy a Thesis, melyeket nem az agresszivitással akarnak eladni.
Aston martin rapide, bentley continental GT, porsche panamera, maserati GT/ quatroporte, RR ghost/ phantom coupe
A 3 kizart markabol : bmw grancoupe/m6/. Mercedes AMG S/CLS/SLS/CL (nemsokata S-coupe lesz helyette). Audi S7.
Ár-érték-presztízsben a Merci, BMW, Audi hármas szerintem a legjobb. Tény hogy nálunk sokan irigylik az ilyen autókkal járókat, de ez az ország gazdasági helyzete miatt van így. Pl. egy nálunk 10 milliós C Merci Stuttgart környékén teljesen átlagos autónak számít, és szerintem kifinomult, elegáns darab. Ennél jóval harapósabb kinézetű az új Lancia Thema: [link] de sokkal kevésbé elegáns.
Egy 8 milliós Skoda Superb viszont tényleg jó autó, de azért egy kicsit mégis konfekció íze van.
Jah én előző válaszmban elszálltam kicsit árakkal XJ-t vettem alapul...
Milyen árkategóriára gondolsz?
Mert BMW/Mercedes/Audi nak (főleg mercinek) sztem jó autói vannak és a viszonylag mg megfizethetőbb kategóriában.
Igazából szerintem a legelegánsabb autó a Rolls Royce Phatnom, vagy a Bentley Muslanne, vagy mondjuk egy Maybach. A gond az, hogy a Rolls Royce is BMW kézben van, és manapság már nem nagyon gyártanak olyan autót ami CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az eleganciára van gyúrva.
Ami így feltételed alapján eszembe jutna:
Volkswagen Phaeton
Jaguar XJ (ahogy említetted is)
Maserati Quattroporte
ÉS még esetleg a Lexus LS széria de árától eltekintve nem mondanám elegánsnak; egy ünneplőbe öltöztetett Toyota...
Sajnálom, hogy fikáztad a Mercit és társait!
Látszik, hogy még Suzukinál jobb autóban nem ültél!
Azért adnék egy jó tanácsot:
Vigyázzál a parkolással a TESCO előtt, mert nagyon szűkek a helyek!
Csak ha majd mész az "álomautóddal"...
...egy kis csirkefar-hátért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!