1millió ft-ért milyen diesel autót ajánlanátok kicsi fogyasztással, ami megbízható? Első autónak?
Sziasztok!
4-5 literes fogyasztású 100-120 le körüli diesel autót keresek! Gondolkoztam a régebbi passatokon, esetleg mondeo vagy opel, de annyira nem értek hozzá, hogy tudjak dönteni is! Melyik autók megbízhatóak és esetleges hibák esetén melyik autók ál könnyű és olcsó a javítás? 2000-es évjárat felett lehetőleg! Ti milyen autót vennétek a helyemben?
Köszönöm!
2000 utántól te vehetsz akármit a szívás szinte garantált, különösen dízelnél. ha meg csóró vagy benzinest tankolni akkor ne vegyél kocsit, pláne ne 1 gurigáért.
és egyik ilyen kaliberű autónak se olcsó a javítása. Tudod minek olcsó, a zsigulinak meg az 1.3 suzukinak.
hát én erre csak azt tudom mondani, hogy ha nincs saját kereseted, akkor miből akarod tankolni, szervizelni?
4-5 literes fogyasztású autót meg nem fogsz találni, főleg nem ennyiért, max vmi fos suzuki, de azok is max autóúton 90-nél esznek annyit
1.6-os vagy 1.4-es F Astra, olcsóbb is, meg megbízhatóbb is. A pluszt pénzből mondjuk lefényezheted meg kicsit meg tuningolhatod optikailag (de ne homasitás cuccokkal), vagy elrakhatod tartalékba.
2000-es évjárat fölött ilyen paraméterekkel ennyi pénzért nem lesz olyan gép amilyet szeretnél, plusz ha esetleg valami baja lesz akkor nem lesz pénzed megcsináltatni.
szerintem te ne akarj egy milkát elverni egy közönséges rohangálós kocsira, 300-400 között kapsz 1,4 benzin Astrát, Golfot, ezekből van sok, olcsó eltartani, ha mázlista vagy kicsit drágábbért jól felszereltet is kapsz, dupla lufival, villanyablakkal, klímával, ha országúton mész 6 alatt megáll a fogyi.
Amúgy messziről látszik hogy a racionalitás fényévekre áll tőled és fingod sincs a kocsikhoz.
Ha dízelt szeretnél akkor gondolkodhatsz passatba B5 90vagy a 110 lovasba, mert ezek még forgóelosztó adagolósak
De minnél öregebb egy autó annál nehezebb jót kifogni.(főleg dízelnél)
Meg az előzőekkel értek egyett hogy javításukhoz pénz kell (nem két fillér), ezért én is az astrát ajánlanám . Főleg szaladgálos autónak kitünő
Én személy szerint az 1.4 es 8 szelepes f astrát ajánlom
Olcsó, megbízható,nem eszik sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!