Milyen autót vegyünk családi autónak nagy rakodótérrel, diesel, megbízható, és jó áron megvehető?
Milyen gondjaid vannak az elektronikával?
Én is pont most tervezek Espace-t venni, csak az 2003-as kiadású.
Négy fős családnak kell egyáltálán akkora autó, mint az alhambra, vagy az espace?!
Mi négyen tökéletesen megvagyunk Peugeot 307 kombinkkal, 1.6 Hdi, 4-5 liter gázolajat eszik, 230e km van benne, de egyszer sem hagyott minket cserben!
apum is ilyesmi autokat tervezett
én a ford S-Max ot tom ajánlani meg amit már a többiek is leirtak Escapet
(az escape nagyobb,szebb)
de végül inkább terepjarot nezegetunk
apum nagyon szemezik a toyota tundraval
nah azt ajanlom
mindenkinek
Első vagyok. Az Espace klímája sokszor bekapcsol (automata), egyelőre nem értjük, hogy miért. Ennyi hibája van csak. További előnye, hogy az ülések kivehetők, forgathatók. Akár lakóautónak is lehet használni, ha csak ketten utaznak benne, annyira nagy a tér, hogy aludni is lehet benne. És szerintem keveset fogyaszt.
És még amiért ezt választottuk: a Seat Alhambránál és ált. a többi 7 személyes autónál az utolsó két ülés és a kocsi hátulja közötti távolság nagyon rövid, nincs elég pakolótér, a biztonságról már ne is beszéljünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!