Mennyire nehéz autót vezetni?
Nekem a volt oktatóm mondta hogy az autósiskola nem csak annak az iskolája hogy megtanuljunk vezetni, hanem annak is hogy hogyan figyeljen oda az ember egyszerre több mindenre, és a szem iskolája is, mert ugye a vezetés közben folyamatosan jobb lesz a térlátás érzéked, jobban kitudod majd saccolni hogy mikor merre hány méter főleg ha szűkebb utcába akarsz majd megfordulni.
Nem nehéz maga a vezetés, és nem véletlenül kell menned autós suliba, ezeket megtanulod, elmagyarázzák, ha nagyon nem vágod akkor kérhetsz különórát is. Ez a része menni fog egy idő után, csak itt ugye az van hogy amit te ott megfogsz tanulni az csak arra jó hogy eltudj indulni egyedül az autóval, mert a jogosítvány nem azt igazolja hogy te tudsz vezetni, hanem azt hogy képes vagy egyedül is részt venni autóval a forgalomba, és a közlekedési szabályokat, meg a járműkezelését ismered. Ahhoz hogy jól tudj vezetni rengeteg rutin kell hozzá, amit az autós iskolában te nem fogsz megtanulni, csak az alapokat.
Én nekem 4 éve van jogsim 1 évig alig ment a vezetés, sokat szenvedtem az utakon kereszteződéseknél is mindig feltartottam a forgalmat mert nem éreztem rá hogy mikor mehetek már és mikor nem, de erre energiát, időt és pénzt kell áldozni mert ha gyakorolsz csak akkor fog majd jobban menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!