Most tényleg 21 évre akarják emelni, hogy autót lehessen vezetni?
Figyelt kérdés
Remélem h ez nem lesz így, mert akkor fel kell szólalni ez ellen.2012. szept. 27. 15:18
1/17 anonim válasza:
a túróst! jó lenne!
nem tudna ámokfutni a sok kis hülyegyerek apucitól kapott tuningolt kocsiban
ismerősöm autóját egy 18 éves kis audis majom törte tropára
egy élet munkája volt az autóban :((
3/17 A kérdező kommentje:
Ne általánosíts, nem mindegyik 18 éves száguldozik. Pl én szeretnék vezetni 2 év múlva és nem várni még éveket.Vmi szabályt hozhatnának erre vagy szigorítsák a jogsiszerzés feltételeit v ilyesmi. Vannak olyanok akik száguldoznak, és ezek miatt szív a többi. :S
2012. szept. 27. 15:23
4/17 A kérdező kommentje:
Én meg remélem h nem.
2012. szept. 27. 15:24
5/17 A kérdező kommentje:
A "B" kategóriába milyen autók tartoznak?
2012. szept. 27. 15:30
6/17 anonim válasza:
Remélem te az életbe nem kapsz jogsit. Még bicajra se...
Ha már naponta megkérdezik ezt és még most se bírják sokan felfogni...
320. oldal környékét próbáld meg értelmezni.
Vagy hívd anyukádat/apukádat hogy olvassa fel neked ezt a bonyolult szöveget.
7/17 anonim válasza:
Olyan autók, amikkel összesen legfeljebb 9 személyt lehet szállítani és/vagy a megengedett legnagyobb össztömegük 3,5 tonna alatti.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2012. szept. 27. 15:40
9/17 anonim válasza:
Egész egyszerűen, egy 18 évesben még nem fejlődött ki a felelősségtudat. Márpedig ha autóba ülsz, drámaian hangzik, de akár ember életekért is felelősséggel tartozol. Kövezzetek meg, de én bizony 24 éves kor alatt nem adnék B-s jogsit.
10/17 anonim válasza:
Az a vicc hogy B kategória alá a kispolszkitól a 8000ccm es Doge viper is beletartozik. sőt még a hummer is ha nincs3,5 tonna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!