Egyet értesz azzal, hogy B kategóriás jogsival lehessen 125 ccmes motort vezetni?
Lehet h jó lenne bár sokan akiknek van B-s jogsija életében nem motorozott annak még az 50es motor is sok nemhogy egy 125ös!! Aki városban használná pl BP annak minek 125ös motor? Műszaki, teljesítményadó, több biztosítása stb.
Oda jobban megérné egy 50es.
Én csak akkor, ha előtte elmegy egy motorosoktatásra, ami pl 4-5 rutinóra lenne, 10-20 ezer forintért
Így lenne logikus
egyet értek, de csak akkor, ha kötelező lenne mellé a rutinvizsga és a forgalmi vizsga. Természetesen megfelelő óraszám után... (Elmélet szerintem nem szükséges). Ezek a motoros érdekei...
Minden B kategóriás szabadon választhatna hogy él-e a továbbképzési lehetőséggel, vagy sem.
És sajnos azt kell mondjam, hogy az 50 cm3 kevés Budapestre... Ezt be kell látni.
Egyet értenék ha lenne egy pár motoros óra a vizsga előtt.
De nekem jó lenne úgy is ha csak úgy simán megadnák a B-kategóriával együtt mert már vezetem váltós motort, csak szokni kéne a 125-ös erejét.
Ez olyan dolog hogy vki 75-Le-s szívó dízelen tanul vezetni de otthon meg várja a 150-Le-s TDi. Akkor is elbírja vezetni ha nem azon tanult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!